Cine e toata lumea? Sunt 7 miliarde de oameni pe planeta nu te uraste toata lumea. Eu sigur nu.
Sincer pui cam multe intrebari si nu stiu, nu-mi inspira incredere cei care se uita la anime.
Iar raspunsuri despre moarte?
P.S. Am incredere in mine, si nu sunt las, aici gresesti, ma subestimezi, pentru ca nu ma cunosti cu adevarat, nimeni nu poate sa stie cum sunt in afara de mine, pana si eu stiu doar 90% despre mine, altii nu stiu nici macar 0.1% despre mine.
De ce nu-ti inspira incredere cei care se uita la anime? Trebuie sa existe un motiv, nu?
Eu nu te urasc, ti-am facut seara mai buna asa-i?
Mi se pare o prostie treaba asta cu uratul, de ce ti-ai lua din timpul tau ca sa urasti pe cineva si sa te umplii doar de negativism, mi se pare doar o pierdere de timp si energie. Oricum nu cred ca te uraste cineva in adevaratul sens al cuvantului.
Neah, unii doar isi fac impresii despre tine in functie de raspunsurile pe care le dai. Mie personal mi se pare ca esti de treaba. Haters always gone hate!
Eu in locul tau m-as bucura ca sunt urat de altii. Ura este un semn ca iti pasa de cineva. Indiferenta e si mai rea.
Aici te contrazici cu ce ai scris in intrebarea initială. Cum te-ar putea urâ cineva daca nu te cunoaste?
Nu te uraste nimeni!
Nu esti enervant, nici respingator!
Mai nou esti prost? Cine naiba a zis asta?
Nu te urasc, ba chiar opusul
Nu te uraste nimeni, stai linistit. Probabil sunt cateva persoane care n-au alta treaba mai buna de facut si iti mai scriu cate un mesaj cu insulte dar nu trebuie sa-i bagi in seama.
Majoritatea persoanelor care intra in social media sufera de complexul inferioritati find rebuturi sociale in viata reala ei isi descarca frustrarile sau se comporta exact ca cei care isi bat joc de ei in real life, un studiu publicat pe cel mai mare site de socializare a demonstrat ceea ce am afirmat eu acolo, desi nu te uraste nimeni pur simplu sunt persoane inferioare care isi ascund fricile si temerile prin jigniri in realitate ei nefind bagati in seama de nimeni
http://jurnalspiritual.eu/......e-sociala/
http://www.sfatulmedicului.ro/......itate_9954
Inainte sa faci asta, da-ti in cap cu o carte de gramatica, poate asa se prinde ceva de tine, si poate urmatorul tau comentariu o sa fie scris corect. Bafta
Bwahaha, ce chestie.
Poate macar acolo, in iad, sa inveti ceva gramatica.
Nu stiu daca vei fi primit acolo(pentru ca romana si pentru ca (,) creierasul).
Nu știu, ce oameni răi.
nu știu
nu știu
nu știu
nu urăsc pe cineva pe care nu-l cunosc, scuze
Care toată lumea? generalizezi.
Nu, nu esti enervant, nici respingator, iar din cate am observat eu se pare ca nici prost.
Personal, nu te urăsc. Astea au fost in calitate de user, dar ca mentor responsabil ce sunt trebuie sa îți spun ceva. Nu trebuie sa te afecteze opinia altora in legătură cu propria persoana. Fiecare are o perspectiva diferita asupra ta, nu trebuie sa fi simpatizat de toți. Pana la urma unii nu stiu decat sa critice sau sa judece de pe margine, fara sa cunoască macar persoana respectiva. Deci, nu te lua după altii. Esti un tip ok iar daca stai puțin sa te gandesti poți trai cu faptul ca unii te urasc atât timp cat tu stai bine cu stima de sine. Adica... Totuși de ce ți-ar pasa ca unii te urăsc? Asta e! treaba lor. Ei pierd un potențial prieten. Așa ca zâmbetul pe buze sunt multe persoane de aici care te plac. Ignora-i pe restul.