| Dulc3amarui a întrebat:

Hey Tpu.De ceva timp imi cade foarte tare parul.As vrea sa-mi recomandati ceva,sau cei care ati fost in situatia mea imi puteti da un sfat, ceva? Tin sa precizez ca nu pot sa ma duc la dermatolog deoarece in orasul meu nu se gaseste.

2 răspunsuri:
| cooldreams a răspuns:

Probabil ai o carenta de magneziu, fier sau calciu. Ar trebui sa faci niste analize ca sa fii sigura, pentru ca nu e bine sa iei suplimente alimentare de capul tau.

| otylyaotty a răspuns:

Buna. Problema asta apare din cauza stresului, a lipsei de vitamine si calciu, a vopselei, a unor sampoane si balsamuri, etc. O prietena de-a mea avea aceeasi problema si am sfatuit-o sa isi ia sapunurile de la Ortos (cel cu sulf si cel cu nuc si urzica, primul e impotriva maretii si al doilea pentru regenerare si anti-cadere) si sa isi faca masti cu ou, ulei de masline si drojdie de bere. Pe parcursul unei luni intregi s-au vazut rezultatele, ii mai cad foarte putine fire, parul straluceste si e vizibil mai sanatos. Tin sa specific ca nu a folosit niciun alt sampon, balsam sau creme din comert. Si eu folosesc aceste produse, imi fac masti naturale, ma clatesc cu infuzii din unele plante si am un par foarte foarte sanatos.