8/9!
Nu cred ca e asa de greu, trebuie doar sa incepi, dupa o sa vezi ca o sa-ti iasa frumos
Esti la arhitectura?
Nu e chiar atat de greu, ceea ce ai desenat sunt notiuni de baza pentru proiectare, deci nu cred ca ii dau mai mullt de 7.
Bine-ar fi ca si materia cenusie sa aiba cateva kile. Nu crezi?
Si sadica in actiune,, putin mai dura decat data trecuta, da' merge!
In sensul ironic, cinic, sarcastic, poate si sadic, de ce nu masochist?
D-astea faci? Eu iti marturisesc sentimente aici ca nebunu' si tu bagi cutit pe rana?
De asta? http://ro.wikipedia.org/wiki/Poten%C8%9Bial_electric
Dragoste nu te supara, sunt pe nurofen de cateva zile si ma simt cam drogata
Si ti-am mai spus. Eu nu folosesc cutite. Poate pumnale.
Bataia e pentru primate,, dar rezolvi destule cu ea, asta in ultima instanta, uneori iti salveaza si viata.
Cat timp reusesti sa imi dai un raspuns la comentariu, banuiesc ca esti in stare sa citesti, insa nu ma pot pronunta cu certitudine in legatura cu capacitatile tale de a intelege ceea ce am vrut sa sugerez. Si apropo, eu nu am spus ca nu ai materie cenusie, tu ai spus-o. Din potriva, eu chiar ti-am apreciat complexitatea unor cuvinte folosite in raspunsurile anterioare, spunandu-ti ca ai avea "potential".
Da, in cazul autoapararii e destul de utila, dar sa recurgi la ea pentru a-ti rezolva divergentele denota lipsa de creier. Cum spuneai, e specifica primatelor. In aceasta privinta sunt de acord cu tine.
TheDubstepMan întreabă:
Fetus întreabă: