| blackshadow1234 a întrebat:

Deci hai sa incep cu inceputul. Eu am o prietena buna care tin mult la ea. Ea azi se juca pe telefonul meu un joc stupid si eu ii ziceam incontinu sa-mi dea telefonul. Noi eram in clasa si pana la urma ea mi-a dat telefonul ei sa fim chit. Eu nu stiu de ce dar ma uitam la poze, ea imi stie toate pozele din telefon, deci voiam sa le stiu si eu pe ale ei. Nu stiu cum am dat dar dadusem de o poza personala pe care o vazuse o colega, ca trecuse pe langa mine dar rapid bagasem telefonul in banca si fata aia ii punea intrebari legate de fotografia aia. Ea acum e suparata pe mine ca, cum am putut sa dau fix pe poza aia si s-o vada si colega aia. Ce sa fac sa rezolv aceasta porcarie pe care am facut-o? Adica s-a intamplat sa dau fix pe poza aia din greseala, nu-mi dadusem seama ca o mai are.

Răspuns Câştigător
| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Hellowinking
Poate era o poza personala,cu cine special sau cu ea intr-o ipostaza in care nu vroia sa fie vazuta! Iar ea, ca ti-a dat telefonul, inseamna ca a avut incredere in tine si tu ai dezamagit-o!winking
Vorbeste cu ea, explica-i ce s-a intamplat, dar calm!
Baftawinking
Fundita?

2 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Nu suport ideea sa se uite cineva in telefonul meu (poate de aia imi sterg mereu mesajele...)
Oricum mai mult decat sa-ti ceri scuze n-ai ce sa faci.

| TheoryOfHarmony a răspuns:

In primul rand, presupun ca nu este o poza decenta, deoarece daca ar fi o poza decenta nu cred ca ar deranja-o.
In al 2-lea rand, de ce simtiti nevoia sa tineti poze ciudate in telefon? Recomanda-i prietenei tale sa le puna altundeva, unde nu sunt sanse sa le vada nimeni(de exemplu un fisier cu parola).
In al 3-lea rand, discuta cu prietena ta. Nu este vina ta ca a trecut o colega pe langa voi. Nu are nici o importanta parerea acelei colegi, iar in cateva zile chiar o sa uite de acea poza. Important este sa discuti cu prietena ta si sa ii explici ca nu ai absolut nici o vina, dar daca nu te intelege, inseamna ca este foarte imatura.