Mai întâi documentează-te, află ce este un vis şi apoi vei putea să-ţi răspunzi singură, dar să fii şi credibilă (că acum indiferent ce ţi-am spune, oricum vei crede doar ceea vrei, nu-i aşa?).
Visul e doar vis, nu inseamna nimic, daca se intampla sa fi cu el pe viitor asta nu se datoreaza visului
Poate da, poate nu. Dar nu contează ce s-a întâmplat în vis. Te'ai gândit mult la el şi de aceea l'ai visat. Nu, nu e stupid, multora li se întâmplă să viseze persoana iubită. Depinde doar de tine dacă se va adeveri ceea ce îţi doreşti, nu de ceea ce îţi arată subconştientul noaptea.
Sunt de parere ca ar trebui sa te interesezi de interesele pe care le are el fata de tine si daca tu crezi ca ii place de tine poate ai dreptate,,,, intuitia feminina nu prea dezamageste
Nu cred, si eu am avut destule cosmaruri dar urmatoarea zi a decurs perfect si nu mi s-a intamplat absolut nimic din vis bafta cu el! Pa!
Salut.
Depinde doar de tine dacă visele se vor adeveri. Dacă crezi că şi lui îi place de tine, ar fi ok să îi spui că îl placi şi să vezi cum reacţionează.
Nu te baza doar pe vise, uneori realitatea e mult mai frumoasă.
O zi bună. :*
Nu neaparat. Depinde de cum va comportati unul cu altul, dar sa nu uiti ceva: lasa-l pe el sa faca primul pas si daca tie iti convine... demonstreaza-i ca esti de incredere. Lasa-l pe el sa iti arata ce simte pentru tine, pentru ca daca tu ii arati prima, te poate lua de proasta si o sa te trateze asa, deci nu fa greseala asta.
Sper ca am fost de ajutor.1