Tin minte ce mi-a spus un prieten. ""Lume multa, oameni putini''.
Cred ca am cam uitat cu totii cum sa fim oameni. Mai mult ne uram, ne invidiem unul pe altul, in loc sa ne ajutam.
Cea mai tembela fiinta din intregul Univers,, cea mai idioata si cea mai complexa fiinta, unii din specia noastra fac risipa de oxigen pur si simplu, iar aici ma refer la pramatiile societatii, la criminali, violatori si asa mai departe/
Pentru mine, un om înseamnă o persoană.O ființă care comunică, vorbeste articulat, are sentimente etc.Lol, parca predau civica
Ce vorbesti, de cand banul e putere mondiala, unii isi asuma dreptul de a avea putere asupra omului considerat inferior, dreptul la viata si la moarte, intrucat se poate taia capete si se pot ucide oameni asa ca si cum ne-am uita noi la filme,, considerandu-se normalitate. Traim intr-o lume cel putin b.o.l.n.a.v.a,, daca ii fac handicapati, jignesc oamenii cu probleme reale!
Ce vina au acele persoane ca au venit pe lume avandu-le pe toate!?
OM= cea mai dezgustatoare creatura din lume, singurul factor care distruge pamantul cu adevarat, o creatura mincinoasa, rea, meschina, etc!
Daca as avea oportunitatea sa distrug toti oamenii (Inclusiv eu) as face-o, daca am disparea pamantul ar fi mult mai frumoasa!
Daca ma holbez prea mult timp la un om, o sa creada ca sunt creepy.
Tu asta ai inteles din tot ce am scris? Ai o fixatie pe ideea asta si nu poti sa vezi din cauza ochelarilor de cal, sfatul meu e sa-i dai din fata ochilor si sa percepti realitatea.
Puterea banului ia mintea omului si o face 'tandari',, eu la asta ma refer, de cand banul e o putere ultra-hiper-mega puternica, omul uita de umanitate si de ratiune si face orice pentru el, drept dovada retelele de proxeneti si etc, eu aici bateam apropoul,, da' ce sa inteleaga Floarea/
De ce nu ai explicat asa de la inceput?
Asa e, eu sunt mai redusa, nu inteleg... nice!
Pentru ca e creepy. Daca cineva se uita insistent la tine, nu ti se pare creepy? Mie da!
Hahaha, logic ca am inteles ca am si eu cativa anisori in spate, insa voiam sa vad cum reactionezi matale. Nu era nevoie sa explici atat de mult! Iar ai pus boticu'.
Si 'iar' ma simt nevoit sa te corectez, dar nu mai pierd vremea/
Ce sa zici si tu acum. Ti-am facut-o, again! Mwahahah!
Macar de-ai invatat ceva de la mine, sa dai momeli, ultima oara cand ti-am dat o memeala care culmea era cu senzori...ai dat block!
Multumesc, sire! Iti voi ramane vesnic datoare pentru asta!
Om ființă complexă cu rațiune și sentimente cu diferite crezuri și scopuri.
Totuși ai putea pe viitor să reduci numărul de întrebări pe zi te rog?
AlexandraCretu12 întreabă:
MadaAwwr întreabă: