Pai alea sunt raspunsurile nu intrebarile, oricum, pana maine o sa am mai multe
Da, stiu dar cu raspunsul asta te-am facut sa-ti strici singur colectia =]]]
Lasa ca ajung si la 66.666 de raspunsuri Sau la 666 de intrebari.
Mult succes!
Thanks
Vampir care face parte din organizatia illuminati
Eu fac parte din Consiliul Serpilienilor din dimensunea a 6 a.
Bravo tie!
Nu cred in satan!
Nu crezi fiindcă tu eşti satan! Mă rog eşti jumatate vampir şi jumătate satan, corect?
Poate e corect. Sunt pe jumatate satan, pentru ca sunt nascut in aceeasi zi cu Rin de la Ao no Exorcist, si el e fiul lui satan
Acum pe bune, daca ii cauti ziua de nastere, si te uiti si la mine pe MAL, la ziua de nastere, o sa vezi ca este aceeasi zi. Vorbesc serios, cauta, si apoi da-mi un raspuns si zi-mi daca e corect.
27 decembrie, ca tine, asta inseamna un singur lucru
.
.
.
.
.
.
Tu esti Rin
Sau fratele lui geaman Yukio (parca asa il cheama).
Da,Yukio Okumura(e unul din personajele mele favorite ), dar porti porti ochelari?
Nu. Am o vedere perfecta.
WTF, am scris porti de 2 ori
Se pare ca nu sunt singurul care vrea sa-si schimbe poza de profil acum. Sper sa fie aprobata, ca nu am chef sa astept iar 4-5 zile ca sa mi se aprobe.
Nu sunt de mult timp in TPU si nu stiam ca se asteapta 5 zile pentru aprobarea pozei de profil.
Îmi scrie că va fi abrobata in 24 de ore (e poza care o am si pe mal fiindcă am ramas în pană de ideii)
Esti un iepure care s-a transformat in satan si apoi a fost muscat de un vampir-drac, si ai iesit din iad si te-ai alaturat illuminati. Azi te-a dat afara si esti un simplu iepure care sare in sus pe o campie
De unde stii asta?
Poate fac parte dintr-o organizație de genul .
Poate facem parte din aceeasi organizatie si nu stim unul de celalalt.
Aaaa, acum totul are mai mult sens. Salut colegu
Salut si tie colega.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: