anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dovada ca eu sunt illuminati:

http://imgur.com/DvYlNET

Ce parere aveti? Ma credeti?
=))

40 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns (pentru R0cku):

Dar nici macar nu m-ai vazut in realitate. Oricum injuriile tale nu ma afecteaza. Mai ales ca esti un strain pentru mine. Pe mine nu ma deranjeaza cand cineva ma injura, ba chiar ma bucura acest fapt, pentru ca mie imi place sa fac persoanele sa ma urasca, e un hobby de-al meu. Oricum, raspunsul tau da dovada de lipsa de inteligenta si multa ignoranta. Sa nu mai spunem de cei 7 ani de acasa. Oh, scuza-ma, probabil tu nu ii ai. La cum vorbesti, probabil ai crescut in ghena, nu in casa. Te-ai suparat? Lasa, ca-ti trece.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

WTF, am scris porti de 2 ori

| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Se pare ca nu sunt singurul care vrea sa-si schimbe poza de profil acum. Sper sa fie aprobata, ca nu am chef sa astept iar 4-5 zile ca sa mi se aprobe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mayhem666):

Nu sunt de mult timp in TPU si nu stiam ca se asteapta 5 zile pentru aprobarea pozei de profil.
Îmi scrie că va fi abrobata in 24 de ore (e poza care o am si pe mal fiindcă am ramas în pană de ideii)

| Mieeez666 a răspuns:

Ce treaba are 666 cu illuminati?

| AkiseAru a răspuns:

Esti un iepure care s-a transformat in satan si apoi a fost muscat de un vampir-drac, si ai iesit din iad si te-ai alaturat illuminati. Azi te-a dat afara si esti un simplu iepure care sare in sus pe o campie laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru AkiseAru):

Intrebarea este: Cum am net pe acea campie?
Plus ca eu nu ies afara din casa prea des laughing

| AkiseAru a răspuns (pentru Mayhem666):

Pai ai puteri supra-naturale pentru ca esti Satan, ai puterea de a fura net de la vecini rolling on the floor (furi net de la urs din padure, si se oftica, ca-i vine factura de 500 de lei =]])

| Lebada_Andrei_2000 a răspuns:

Pai daca esti iluminati inseamna ca esti bagat in priza si esti bec

| syd2 a răspuns:

Banal