Toti vegetarienii pe care ii cunosc eu refuza sa se intereseze din ce sunt facute suplimentele alimentare pe care le iau. Stiu un singur vegetarian care a incercat sa nu ia nici un supliment alimentar, tocmai fiindca stia din ce sunt facute, si a facut un frumos deficit sever de vitamine b.
Tu fie nu iei ce trebuie si atunci te vei imbolnavi dupa 3-4 ani de dieta vegetariana, fie iei suplimentele indicate, dar nu stii din ce sunt facute.
Nutritionistul tau este foarte incompetent si tu ar trebui sa folosesti mai mult notiunile de biologie si himie din liceu, ca de-aia le-ai invatat, sa le folsoesti.
In functie de varsta ta si starea ta de nutritie anterioara, o sa mai treaca 2-3, poate chiar 4 ani (daca esti tanar si inainte mancai destula carne) pana sa incepi sa ai probleme.
daca vrei sa iti pastrezi stilul de viata vegetarian, atunci ar fi bine sa gasesi un medic nutritionist mai competent care sa te supravegheze si sa te indrume. Cunosc persoane care sunt vegetarieni de 10-12 ani si sunt sanatosi (sigur cu problemele inerente de imunitate), dar isi iau corect suplimentele de calciu, zinc, vitamine A, D, si mai ales B.
Nu stiu ce sa zic omu nu poate trai doar cu carne fara carne poate dar sa manance doar carne fara e legume/fructe cred ca e imposibil de oare ce ele au anumite vitamine omu mananca sa traiasca nu traieste sa manance
Se poate stai linistit si doar cu carne sau carne si lactate
Cam vegetariana tu asa. Cum aia in america trăiesc cu fastfood doar si fara legume asa se poate si cu doar carne sau carne si lactate, sunt mituri majoritatea nu au nimic de la carne multa si trăiesc mai energic decat un vegetariana de ala leguma fara energie
RAY întreabă: