Incearca sa balansezi cum va chestia asta.Sa-ti pese atat de tine cat si de cei din jurul tau.Totusi nu te neglija pe tine. Uneori imi neglijez propriile sentimente pentru a avea grija de oamenii din jurul meu, am inceput de la o vreme sa spun totusi ce simt si cred ca este putin mai bine, dar nu te gandi ca am uitat de ceilalti, nu, am grija si de ei si de mine.
Ha ha, ce amuzant esti, era gata sa ma faci sa rad, mai aveai putin si reuseai.
Nu e nici o problema. Am ras eu si pentru tine. Cica nu sunt eu de treaba.
Cel mai de treaba. Poate data viitoare o sa ma faci si pe mine sa rad, mai exerseaza, poate o sa iti iasa gluma pana la urma.
Eu oricum nu voiam sa te fac sa razi. La naiba. Cand am crezut ca incepi si tu putin sa gandesti trebuia sa imi arati contrariul.
Nu ai facut bine. Macar mentine minciuna din intrebare si prefa-te ca iti pasa doar de tine.
M-ai prins, nu am cum sa mai scap din asta
*Just Kidding*
Mi-a pasat prea mult de cei din jur, si de prea multe ori am sfarsit prin a fi ranit de ei, si nu mai vreau asta, am inceput sa nu prea mai imi pese, sa fiu indiferent, si pot spune ca ma simt mult mai bine asa.
Asta se numeste sa fii egoist, in cazul in care te doare undeva de altii si iti pasa doar de tine(desi nu cred ca e cazul la tine)
cel mai bine este sa iti pese atat de cei din jur, cat si de tine
nu poate fi neaparat un lucru rau sa iti pese mai mult de tine, si mai putin de cei din jur
Aproape toți fac asta, dar nu recunosc.
Dacă te referi la cei din jurul rău, referindu-te la familie, atunci trebuie să ții cont de dorințele, de aspirațiile, ori de necesitățile lor, ca și când ar fi ale tale. Membrii familiei formează un întreg, când unul are o suferință/un eșec, toți ceilalți sunt afectați.
Nu ma refeream la familie. De familie imi pasa, ma refeream la persoanele cu care interactionez in viata de zi cu zi.
Cu totii suntem egoisti si nu trebuie sa ne ascundem dupa degete, dar pentru cei la care tii trebuie sa faci o exceptie si sa-ti pese.
Atunci,daca asa simti, asa fa.Pana la urma tu esti singurul care va ramane cu tine pana la moarte.
Atunci nu mai puneai întrebarea, pentru că se presupune că nu îţi pasă de ce spunem noi.
Este bine că îți pasă mai mult de tine pentru că tu ai venit singur pe lume nu cu cineva. Dar trebuie să-ți pese și de ceilalți.
Cipi1212 întreabă: