| Alextrick a întrebat:

Hey tpu...Eu am o prietenă şi mi-e cam ruşine să ii spun că miroase a transpiraţie... Odată am bătut un apropo şi mi-a zis că se spală. Dar ea tot miroase. Îmi puteţi spune ce să ii zic să folosească ca să nu mai miroasă a transpiraţie?

Răspuns Câştigător
| rutanklan a răspuns:

laughing. I-ai un deodorant cadou happy. (mai pun o revista, un sampon si ceva ciocolata acolo sa nu fie ofensata)

2 răspunsuri:
| Anonimus5 a răspuns:

Cunosc si eubig grin... dar poate ca ea se spala si hainele mirosthinking

| Liviucu a răspuns:

Verifica-i gura, sa nu aiba carii. Daca are carii miroase si din gura. Daca are probleme cu stomacul, poate fi si de la stomac. Verifica-i hainele, nu e indeajuns ca vine zilnic cu alte haine daca ea le spala rar. Hainele purtate ce stau pe marginea scaunului, desi sunt purtate odata la cateva zile si doar odata, incep sa miroase. Apoi verifica si daca se epileaza pe sub brat. Verifica si incearca sa afli si daca se spala pentru ca spre surprinderea ta cat si a mea, am dat peste destule fete frumoase, aparent ingrjijite si machiate dar care erau certate cu apa - lucru esential si vital pentru o gagica. Sper ca te-am ajutat. Iar cand o sa faci dragoste cu ea, ia 10 bete parfumate sau du-o in cada si foloseste mult gel de dus cu miros de liliac ca sa nu simti nimic...