Povestea mea e putin ca un film de drama: copilul geniu,care decade,si apoi se ridica incet-incet.Pe scurt, pana la gradinita eu eram copilul geniu, dadeam "meditatii" copiilor de clasa a 3-a, in primara mi-a mers la fel, la concursuri cei de a 7-a si a 8-a ma rugau sa-i ajut. Apoi am intrat intr-a 5-a si mi-au zis ca am cancer,nu a fost adevarat(tot am ceva,tot imi trebuie tratament DAR n-am de gand sa mor curand ), oricum asta nu-mi da inapoi anul de analize si noptile pe care le-am pierdut plangand, gandindu-ma la si planificand propria inmormantare.Pana intr-a 7-a mi-am revenit complet dar intra 8-a m-am mutat din unul din cele mai faine orase din tara intr-unul din cele mai naspa,unul plin de tigani,caini si roakeri d'aia infioratori.M-am adaptat greu,m-am imprietenit cu cine nu trebuia, am avut si primul prieten, la 13 ani, un baiat cu 4 ani mai mare, super dragut si cuminte dar care nu-mi placea im mod deosebit(mi s-a impus sa nu ies cu el asa ca era obligatoriu sa ies).Am pierdut pana la urma toti "prietenii", am picat intr-o depresie nasoala(moment in care mi-a dat papucii), care a durat vreo 2 ani lungi si urati, dar din care mi-am descoperit pasiunea pentru muzica(asa ca la momentul actual cant bine la 5 instrumente, mediocru la 4 si as vrea sa invat si tobe curand).Am ajuns intr-a 11-a am calatorit,am cunoscut oameni noi,am invatat din nou sa fiu cat de cat sociabila, si anul asta invat-invat-invat ca sa ma pot duce de la vara in Australia, sa incep din nou sa traiesc.
Pot sa te intreb dc era obligatoriu sa iesi cu ala? ma fascinat povestea ta
Pot sa pun povestea celui din avatar. mama lui a fost eutanasiata de niste oameni rai si au ramas 4 orfani.Am luat o cutie de tv am pus un presulet si catelarimea in cutie.Cutia a ajuns la bunicu cu masina si cel din avatar este la bunicu il cheama Dulus restul fratilor infiati prin sat.Acum Dulus este mare latra cind vrea doarme cind pofteste seara este slobod si fugareste pisicile vecinilor.Se ma incaiera la nunta cu tovarasii lui mai vine si batut dar de regula ii cocoseaza ca este ca Big Show cu Ray Mist. Cind ma duc la tara golesc oalele si string toate bucatile de salam si este chiolhan pe capul lui dar nu este un ciine cu suflet rau zice sa le duc cite o strachina si la fratiorii lui sa linga si ei pe botic
Important! n-o sa incep cu,, m-am nascut ", o sa incep direct cu sfarsitul(nu neaparat sfarsit doar prezentul ca mai am mult de trait) sunt in iad(scoala)
ツ întreabă: