Buna,Raluka! Stiu prin ce treci! El ar fi trebuit sa aiba un motiv mai concret sa va despartiti nu ca e pre,, tanar``. La 14 ani nu poti sa zici ca esti prea tanar ca la 10 ani. Tu poti sa vorbesti cu el fata in fata sa-i spui sa te priveasca ochi in ochi si sa iti zica adevarul. Daca vrei sa-l uiti incearca sa te imprietenesti cu un alt baiat care sa-ti fie pe plac si sa-l iubesti, apoi vei uita de fostul tinerel. Sau daca vrei sa fii mai smechera ia un baietas si saruta-te cu el in fata tinerelului sa fii sigura ca va vedea, sa isi dea seama ca ai trecut peste iar daca va fi gelos inseamna ca inca te iubeste si o sa va impacati! Sper foarte mult ca te-am ajutat, si ca vei incerca sa folosesti vreo metoda din care ti le-am propus mai sus! Si sper sa va impacati cat mai curand! Pe Curand!
Da,dar daca iau un baiat si il sarut, si chestii, par a fi o curva. Nici de 2 zile nu m-am despartit de el si el sa ma vada pupandu-ma cu altul? Se deduce ca nici macar nu l-am iubit. Nu prea imi comvine asa.Multumesc oricum. O sa incerc sa vorbesc cu el!
Eu ti-am dat cateva idei, dar crede-ma n-ai cum sa pari o curva.Dar daca l-ai vedea tu pe el sarutandu-se cu o alta fata ai fii doborata.Dar totusi nu e ca si cum l-ai insela pentru ca practic v-ati despartit.Dar daca nu incearca si celelalte variante sa vorbesti cu el fata-n fata, ochi in ochi si o sa fie totul bine!
Nu stiu...nu stiu ce sa zic. Acum jumatate de ora m-au sunat prietenii lui si mi-au spus ca e un "tampit" ca s-a despartit de mine. Au spus ca el vrea sa fie din nou cu mine...ce sa mai cred?
Oricum iti dau funda ca m-ai sustinut! Multumesc mult de tot:*
Pai poate el si-a dat seama de greseala facuta si nu stie cum sa-si ceara iertare, asa ca i-a pus pe prietenii sai sa te sune! Inseamna ca tine la tine si te iubeste si si-a dat seama ca a gresit! Si ca te vrea inapoi! Ma bucur mult pentru tine ca eu cred ca veti fii din nou impreuna! Si sper sa fiti si sa aveti o relatie de lunga durata pentru ca aveti timp mult de acum in colo.Si cine stie daca el ti-e destinat tie poate va casatoriti si ma chemi si pe mine la nunta.)) desi is mai mica ca tine cu un an!
Iti multumesc mult pentru fundita1 Dar eu cand am vazut intrebarea ta nu m-a interesat fundita, m-a interesat sa te ajut si ma bucur tare mult ca ti-am fost de folos!
Da,suntem din nou impreuna. Iti multumesc pentru ajutorul care mi l-ai acordat! Mult succes si tie in viata! :*
Lai speriat pe saracul baiat... ce iai facut? Pai daca sunte-ti cei mai buni prieteni ce mai poti vrea de la el? Ca sex nu puteti face
Vreau sa fim din nou impreuna! Si el nu vrea pentru ca crede ca e prea mic..prea tanar.Dar am ramas prieteni, doar atat
Sunt de acord cu AnnaMusic du-te la el si spune-i sa se uite in ochi tai... si sa spuna adevarul