Din ce oras esti? daca esti dintr-un oras micut e posibil sa va stie numele si fizionomia, iar in cazul asta nu mi s-ar parea straniu. poate chiar au fost in colegiu cu voi dar nu au fost niste persoane carora voi sa le dati importanta si de asta nu ii retineti.din ce ai spus ca faceau ei nu par a fi nici dintr-o secta nici ca ar fi agresivi, poate doar faptul cum vi s-a adresat v-a facut sa va speriati.stai linistita ca nebuni din astia ai sa mai vezi
Nu ii cunosc.Am trecut si azi dimineata si nu mai erau machiati.Pareau de vreo 30 de ani si pareau ca stau acolo .
Nu stiu ce sa zic.Mi-e frica!
Este o gluma de a ta?
In orasele unde exista comunitati catolice / reformate / protestante, le-au fost retrocedata anumite cladiri. Mi se pare normal ca acum sa fie abandonata (pina ii gasesc ei o intrebuintare). Si la aceste confesiuni, uniforma dar si hainele de lucru sint negre. Cum adunau cu mina, sigur erau murdari. Este posibil ca voi sa fi fost colegi si v-ati speriat degeaba. Cum la ei totul se face voluntar (de buna voie si siliti de popa), astazi sigur ca erau altii.
Asta daca, repet, nu este o gluma de a ta. Vad ca voua va place tot ce tine de violenta, groaza, mizerii.
Nu stiu ce sa zic, chiar ca e straniu. Poate chiar va cunosteau ca altfel nu aveau cum sa va stie numele. Habar n-am.