Voua va e lene sa cautati pe google? Sau nu stiti ce sa scrieti? Intrebari fara rost.
Intrebarea nu e fara rost -.-'. De ce sa fie? Ea a cautat si nu a gasit. Ca urmare a apelat la TPU sperand ca cineva a gasit, daca ea nu a putut. De ce comentezi aiurea? -.-' Si eu am incercat sa downloadez PhotoShop si nu l-am gasit mi-am intrebar si prietenii, dar fara folos
Deci zic sa te gandest mai bine la ce ai spus nu e o intrebare de gen: "Ce inseamna dog in engleza?" [ceva ce gasesti, intr-adevar, pe tot google-ul]
Tu esti batut in cap amice. Este interzis sa postezi linkuri de download (se incurajeaza pirateria), dar, ce ti-as putea cere?
Ma la si cu link-urile?))) Daoar adresa[ex google. com] Poftim sau spune-i cum ai dat cautare ca sa gasesti [dca ai gasit]
Acum serios oamenii ca tine carea doar comenteaza intrebarile, dar nu ajuta ci doar vor funde nu prea au ce cauta pe site -.-'
Funda? Pentru ce se da funda? Pentru un raspuns care te-a ajutat, nu? Daca postezi un link de download, ti se poate suspenda contul. Nu sunt pentru funde, mai mult ma distrez pe site-ul asta, ma mir de prostia unora.
Ai fi surprinsa cum se distreaza altii pe seama ta Eu -am spus sa dai link x.X Dai sitel da' nu sub forma de link sau daca stii lasa-i mesaj cu id-ul tau ca sa-i explici, iar daca nu sti...NU COMENTA AIUREA!
Surprinsa? Wtf?!
Esti baiat?))))) [acum pe bune am crezut ca esti fata)]
)))... okidoki. conversatia aceasta mi-a inveselit ziua si cel mai bun lucru a fost faptul ca l-ai confundat cu o fata....chiar nu imi plac oamenii de genul lui.
Ilie_Ilinca_1971 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: