Daca era prietena ta cea mai buna nu incepea sa te evite. Incearca sa afli de le ea de ce s-a schimbat fata de tine, poate ai facut tu ceva, poate a auzit ceva de la altcineva etc.
Daca tu ti la ea nu inseamna ca si ea tine la tine...dar daca totusi consideri ca ea este o fata de valoare si vrei sa o ai langa tine incearca sa te maturizezi odata cu ea poate asta e problema... pe ea o intereseaza alte lucruri vezi care sunt acelea dar nu deveni pisaloaga, incearca sa te faci placuta altfel vei cadea si mai mult in dizgratie. bafta
Stiu ca ea nu tine la mine asa cum credeam. Si ca sa stii, nu sunt imatura. Ea este mai imatura ca mine de o gramada de ori. Eu n-am facut nimic ca ea sa se indeparteze. Daca nu-i placea ceva la mine, nu statea cu mine de la inceput, si nu ma numea (in trecut) ''prietena ei''. Suntem destul de diferite, e adevarat. Avem alte gusturi, hobbi-uri, placeri, etc, insa asta nu conteaza! Eu tin la ea asa cum e, asa diferita (de mine)! Si e greu sa devin placuta intr-un fel, daca ea cand ii vorbesc se intoarce cu spatele si pleaca asa ca si cum nu i-ar pasa, sau se uita la mine ca si cand s-ar uita prin mine! Ma simt inutila. Nu-ti dai seama ce sentiment de...injosire am cand ea nu-mi da atentie si se duce cu alte mahalale sa vorbeasca ...sa nu stiu ce nu stiu cum. E jignitor!