Kikky draga eu zic ca geante pe umar... mie mi se pare ca e mai special dar nu stiu dc... zic ca gentutza
CEau:*
eu nu-s contra la ghiozdan, dar mi se pare ca arata mai bine geanta, mai ales daca esti in clasa 7-8a sau la liceu, eu am geantaacum depinde ce iti place si tie ca doar tu o/il iei cu tine la scoala
Poate că arată mai bine acea geantă,faţă de ghiozdan,dar geanta aceea care este tot cumpărată, nu face deloc bine coloanei, în plus te vei alege cu dureri îngrozitoare de umăr.De ghiozdan nu am ce să spun, l-am folosit şi îl voi folosi în continuare.
Succes!
Pai :
-daca iti iei geanta de umar cel mai probabil te vei alege cu niste dureri groaznice, atat la spate cat si pe umar, si probabil si la picior pentru ca daca e prea lunga, bati geanta de picior dar in unele cazuri, geanta de umar arata mult mai bine decat un ghiozdan
-daca iti iei un ghiozdan nu vei scapa neaparat de durerile de spate [depinde cat de multe pui in el] dar e posibil sa nu le mai ai daca ai un ghiozdan de calitate.
Eu una as alege ghiozdanul pentru ca 2 ani la rand am avut geanta de umar si mai rau mi-am facut. Bine.asta e parerea mea. Tu decizi .
Hi.Cu siguranta geanta arata mai bine decat ghiozdanul dar nici ghiozdanele sunt urate.Problema la geanta e ca te vei alege cu dureri la umar si e posibil sa ti se deformeze si coloana de aceea e mai ghiozdanul.In fine e decizia ta.
Pai un ghiozdan este cel mai bine potrivit pentru scoala..Dar si gentile de umar arata foarte bine.Dar daca te imbraci sport.ce faci iti iei geanta? crezi ca se potriveste? Mai bine e sa ai si o geanta si un ghiozdan.
Classiffied întreabă: