Un cod de banca? Chiar ar fi cool de revel fiecare sa avem un milion de euro pe 1 ianuarie, dar mie si lui flory ce ne faci cadou?
Pai logic, ca doar noi l-am crescut, eu m-am ''chinuit'' cu el Si acum, nu ne mai cunoaste!
Parca spuneai ca ma dai intr-un centru de plasament ?
Aaa? Pe asta o tii minte. Copil nerecunoscator ce esti! Asa ne rasplatesti?
Sper sa iti placa "cadoul" din dimineata de revelion, o sa pun ceva efort sa il fac.
Iti aduc un prosop, in cazul in care ''efortul'' tau depaseste limitele.
"Ce credeti ca o sa postez?" e tare!
Poze cu cei pe care ii cunosti de pe acest site sau un colaj al celor mai bune dialoguri avute cu ei sau un montaj de tip vlog facut de tine si desigur, "La Multi Ani", in japoneza.
O amintire. Stiu ca nu e ceva concret, dar vreau sa fie un secret pana atunci, si sa stii ca si tu esti printre acei utilizatori, asa ca sa stai cu ochii pe T/A in dimineata de 31 decembrie.
Aww ce dragut, mi-au dat lacrimile. La propriu!
Ai vrea tu , nu, nu e asta, e cu totul altceva, am spus prin raspunsurile de mai sus ca e un fel de amintire.
Apar si eu?
Nu, ca nu prea am convorbit cu tine, si nici nu prea te cunosc.
Plang
Ma gandeam sa te bag si pe tine, bagasem si cativa dintre userii cu care am vorbit putin si de foarte mult timp, dar ma gandesc sa ii scot pe aceia si sa bag din astia cu care am vorbit mai mult si mai recent. Adica o sa fii si ti acolo. Bagasem si pe cineva cu care nu am mai vorbit de vreo 2 luni dar ma gandec sa scot acel utilizator, oricum nu m-a mai bagat in seama. Sa fi cu ochii pe T/A ca o sa fii si tu acolo
LisaJulie întreabă: