Iubitul tau are dreptate!
Probabil ca tu nu ai facut tu prea multa scoala, daca nu esti capabila sa intelegi ca cetatenia romana cu care te-ai nascut te face cetatean al romaniei, neavand nimic de a face, cu etnia ta rroma.
Nu-i nici un rasism asta, doar lipsa de educatie, de aceea nu intelegi nimic.
Uita-te uita-te in buletin si daca scrie ca esti cetatean roman, nascut In Romania, atunci asta esti!
Și eu sunt de naționalitate germană și mama mea a fost româncă dar consider că România este țara mea, aici m-am născut, aici trăiesc și poate aici voi muri, ar fi bine sa respectam tara asta și să o iubim așa cum este
Da,dar ție nu îți prea plac Romanii și gipsanii într-un fel te și înțeleg dar nu te poți considera român daca ai o aversiune față de ei.
Nu îmi plac nici mie,dar nu toți sunt la fel. E o ura pe care nu o poți controla,și la mine s la fel,aproape că nu pot socializa cu nimeni din cauza asta,dar sunt și oameni ok,nu sunt toți la fel. Eu din cauza rasismului mi-am pierdut multe conturi,și eu lupt cu aversiunea asta,e greu de tot sa scapi de problema asta,când ți se pune pata greu o mai îndepărtezi. Dar, nici noi nu suntem mai buni in unele momente și noi suntem ca ei.
Eu sunt surprins că sunt oameni faini cu empatie pe aici ca in realitate m-am convins și eu cum sunt oamenii.
Trebuie să ierți,dar e cale foarte lunga,eu te înțeleg de ce nu îți plac românii și țiganii cel mai bine de pe TPU,mai ales că am văzut ce comportament au.
Roaga-te la Dumnezeu chiar daca ești ateu, e singura șansă să scapi de ura asta, nici un psiholog nu o să ți-o poate înlătura, nici mie! Dumnezeu e singura șansă să fim ok. Ești un băiat deștept, nu uita că și eu mi-am pierdut mama știi cine sunt. Până nu iertam nu o să ne revenim, cu ura și furie atragem doar răul, boli și ura care vine ca un reverse.
Te înțeleg oricum!
Sa stii ca nu poti judeca un om dupa coperta dar involuntar creierul nostru asa e construit, eu de cand iau concerta sunt mai constient de asta si am mai mult auto control emotional, alimentar, eu am intalnit multi oameni si fiecare e diferit in felul lui
Hmmm ai dreptate cu judecatul, se vede că știi multe chestii, ai citit mult, te duce capul! Eu te-am văzut în piața 700 chiar cu o fata de pe TPU și nu ești așa cum zici mereu! Încearcă să ignori fetele că nu au multa minte și să cunoști o femeie adevărata,cu capul pe umeri! Nu te resemna cu căutatul,mai caută,nu te da bătut,ai minte chestii smart de spus femeilor e păcat să nu te faci auzit! Du-te la sala din nou și vezi-ti de treabă ta,și renunța la dulciuri cat poți! Nu te da bătut,lasă TPU,eu nu stăteam deloc aici daca nu aveam anxietate și dacă aveam prieteni! E bine că lucrezi dar eu zic sa te reapuci de sala și să tii dieta. Proastele alea care nu te plac nu te plac din cauza fizicului,ai tu o energie,vibrație joasă care le respinge! Îți știu răspunsurile am o memorie foarte buna și mereu te iei de români,nu zic că nu ai dreptate dar trebuie sa scapi de ura asta că te va distruge pe tine nu pe ei,ei vor fi ok.
Te-ai schimbat mult oricum, te-ai mai maturizat. Și ura asta rasială cine știe poate e "ereditara" tu fiind Neamț, eu maghiar jumate cine știe, poate și la noi e problema uneori! Posibil sa fie genetic aceasta ura rasială din moși in strămoși. Nemții niciodată nu au apreciat românii, și nici ungurii.
Toți suntem rasiști dar nu avem caracter sa recunoaștem, suntem lași.
O fata mai plinuta de treabă. Nu am nimic cu ea suntem doar amici.
Îmi plăceau și mie unele tipe de pe TPU dar sunt duse cu cabina.
intelectualul întreabă: