| TrendyHedgehog a întrebat:

La toamna trec a 9 a si voi avea colegi noi, pe care nu i-am mai vazut in viata mea si ideea e ca eu sunt destul de timida.Adica nu prea comunic decat cu persoanele in care am incredere, cu care ma simt in siguranta.Intrebarea este,cum ar trebui sa imi abordez noiii colegi? Sau sa astept sa intre ei in vorba cu mine? Mentionez ca nu am niciun fost coleg cu mine in clasa, daca as fi avut ar fi fost mult mai simplu.Deeeci,ceva sfaturi? big grin P.S mi-e frica sa nu raman pe dinafara, sa se formeze grupulete iar eu sa nu intru in niciunul din cauza timiditatii :/

Răspuns Câştigător
| NebunaaaaaaBlonda a răspuns:

Fii naturală. Zâmbeşte-le tuturor...o să dai un plus de socializare imaginii tale. Eu sinceră să fiu în prima zi de şcoală am ajuns prima acolo. A venit o colegă, am întrebat-o dacă este 9G, a zis că da şi apoi nu a mai zis nimic aşa că am lăsat-o în bobii ei. Cea de-a 2a colegă a venit m-a întrebat dacă sunt în clasă cu ea si pot spune că am fost compatibile pentru că de atunci stau cu ea în bancă şi ne înţtelegem extraordinar. Fi politicoasă, zîmbeşte-le..primele zile te vei simţi aiurea, dar nu-ţi face griji..toţi se vor simţi la felhee hee. Poate ai şi tu norocul meu. Succes! Şi ai încredere în tine. Nu lăsa pe nimeni să te calce în picioare. Cu ruşinea mori de foame big grin

1 răspuns:
| shadovv a răspuns:

De parca e ceva rau sa ramai pe dinafara... sa iesi din standarde, din normalitatea stupida in care ne balacim...