| Mirela454 a întrebat:

La voi la scoala profesori nu spun glume?

Cel care imi spune cea mai amuzanta gluma/ vorba a unui profesor din scoala lui ii dau Funda!

Răspuns Câştigător
| DumiY a răspuns:

Buna!
De obicei profesorul de mate spune glume:

-,, Daca pun capul tau la o gaina fuge pana moare.''

-,, Ai capul pe umeri ca sa nu te ploua in gat''

-,, Eu nu te-am scos la tabla sa vad cat de frumoasa esti ci cat de proasta esti.''

Unii mai spun:

-Daca se intinde un coleg: De ce te inctinzi ca piele de macar?!

-Daca casca: Iti arati fasolele!

Pa, pa!

5 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Ba da, dar de obicei nu spuneau bancuri, fac glume pe loc si este destul de greu sa imi amintesc ce spuneau.

| MisFit20 a răspuns:

"Mai fetito, uite ce decolteu ai, mai ai putin si ti se vede margica"
sau sa impiedicat o colega si profa de romana a zis " Daca-i proasta"laughing))

| Prietenoasa a răspuns:

Domnul de sport face. Azi de exemplu. Noi o sa facem inot si el a zis: daca nu luati o punga pentru prosop dupa ce ne stergem si punem prosopul fara punga maine o sa putem folosi manualul de mate pe post de hartie igienica. Si la baieti le zice domnu' vice primar etc etc. Eram mai demult parca in clasa a II-a si faceam engleza si nu stiu ce s-a intamplat si i-a zis la un coleg: las' ca si tu placi o fata si atunci nu iti e rusine toti am ras si colegi a zis ca place pe o fata noi radeam cu gura pana la urechi. Si mai sunt multe lucruri da nu imi amintesc si lenea.

| Danielax3 a răspuns:

Mananci cozonacul inainte sa il faca mama ta. trebuie sa cumpere faina oua, zahar. si dupa sa il faca.

Sau

Baiteel eu m-am inselat in privinta ta te credeam baietel destept.

| WorldOfTheSkate a răspuns:

Profesorul Meu de mate zice la fiecare copil in fiecare ora:Te tiliportezi la talba.
Hai sa-l vedem pe cutarescu(elevul)profesorul meu de matematica.