anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma gandeam sa fiu o persoana buna, si sa scot de la ignore pe toti pe cei care ii am. Credeti ca ar fi o idee buna? Credeti ca ar trebui sa le dau o a doua sansa? Ce parere aveti?

32 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu cred ca e o idee buna adica omul mereu isi repeta trecutul

| Drimmero a răspuns:

Faci ce vrei

| zurick a răspuns:

Stii ceva? M-ai impresionat, azi ii dau deblock tatei pe fb.Mersi.

| Mayhem666 a răspuns:

Eu am zis sa fiu bun, dar tu esti prea nesimtit. M-am razgandit, pe tine te bag la ignor sa stai si sa putrezesti acolo, ca asa meriti.

| Mayhem666 a răspuns:

Te las in pace, ca nu e prima oara cand imi vorbesti urat. Inca un raspuns de genul si dispari. Nu te amenint, dar te avertizez sa nu te pui cu mine.

| RainmakerX a răspuns:

Nu. Probabil ca sunt acolo pentru ca au facut/spus ceva...

| Mayhem666 a răspuns (pentru RainmakerX):

M-am gandit sa le dau o a doua sansa, si deja cineva a comentat mai sus, cu ceva jignitor si deja a intrat la ignore iar. Oricum i-am dat report si oricum deja avea contul avertizat. Voiam sa mai golesc lista ca aveam peste 40 acolo.

| Donsavas a răspuns:

Noi avem doar pareri obiective, doar tu esti cea care poate incerca si suporta consecintele unei astfel de actiuni asa ca parerea noastra nu isi are rostul.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Donsavas):

Cel, nu cea, ca sunt baiat.

| gemeni6226 a răspuns:

Tu sti de ce i-ai pus pe ignore, precum si tot tu stii daca merita scos sau nu.Eu persoanele ce pun pe ignor ii pun pentru ca m-au jignit si deci o persoana ce jigneste va jigni in continuare si nu vreau sa imi fie distrusa energia pozitiva din mine de aceea nu-i mai scot din ignor.

| untu a răspuns:

Multumesc frumos ca mi-ai acordat o a doua sansa si imi cer scuze daca ti-am gresit cu ceva! Ma bucur mult ca am devenit din nou prieteni!

| Mayhem666 a răspuns (pentru untu):

Prieteni e prea mult spus.

| Clorox a răspuns:

Faci ce vrei, nu ar trebui sa-i fi bagat de la inceput...

Răspuns utilizator avertizat
| octav005 a răspuns:

Faci ce vrei. esti major s-au majora.

| ShaOfHatred a răspuns:

In nici un caz. Daca i-ai bagat la ignore inseamna ca is niste ****. Si cum sa ii faci sa sufere? Il lasi la ignore.

| Mayhem666 a răspuns (pentru ShaOfHatred):

Deja i-am scos, dar nu toti au acceptat cererea de a iesi de acolo.

| Staind a răspuns:

Sunt sigur ca toti aia dau 2 bani daca-i scoti de la ignore.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca motivele pentru care i-ai bagat la ignore sunt serioase ( nu mofturi ) poti sa-i lasi sa putrezeasca acolo.

* Wow, tanti aniko s-a simtit jignita de mine pentru ca m-a corectat cand nu era cazul si eu am cutezat sa-i spun asta, mai aflu si eu ce floricele sensibile sunt unele persoane. day dreaming

| 393Dan a răspuns:

Dupa ce-i bagi acolo, ai ars deja podul. Chiar daca-i scoti oricum nu cred ca vor gandi mai mult despre tine.

| KinoAndreea a răspuns:

Este absolut decizia ta. Eu de exemplu am tinut pe cineva la block pe Facebook pentru ca ma dispera cu mesaje unu dupa altul (mai mult vorbea singur si povestea), iar dupa ce l-am deblocat, a inceput iar. Deci in unele privinte s-ar putea sa fie o decizie proasta. Depinde motivul pentru care l-ai blocat si persoana.

| Mayhem666 a răspuns (pentru KinoAndreea):

Eu nu vorbesc de Facebook, ci de TPU. Stiu ca este decizia mea, dar eu ceream doar pareri daca ar fi o idee buna sa ii scot sau nu.

| KinoAndreea a răspuns (pentru Mayhem666):

Eu am dat un exemplu.
Pe TPU nu cred ca ii pasa cuiva si nici nu cred ii apare cuiva ca a fost scos de la blocare sau ceva... thinking Stiu multe persoane care nici nu se uita la cereri de prietenie, deci na ...Nu cred ca are asa mare importanta.

| Nyya a răspuns:

Nu,i-ai bagat la ignor pentru un motiv, inseamna ca ti-ai dat seama ca nu merita o a doua sansa

| FloareaSoarelui96 a răspuns:

Mi se pare o aşa chestie de copii mici asta cu ignoratul.
De ce ne ceri părerea? Fă ce vrei.

| glowdark12 a răspuns:

Depinde de ce simti TPU. nu pot sa te oblig sa faci ce vreau eu gandeste cu inima sau cu ori ce alt ceva