E ceva perfect normal sa existe hateri. Intotdeauna va fi cineva caruia nu-i place poza ta de profil sau nu-i place rock-ul sau e gelos ca a iesit asa bine video-u'. In afara ca ii ignori nu ai alta modalitate, nu cred ca ai vrea sa intri intr-un confict pentru orice comment negativ, nu?
Sper ca ai inteles ideea si sper ca te-am ajutat!
Pentru ca sant prosti si frustrati, si eu am la munca o groaza de oameni care imi vin cu comentarii negative si sant vai si amar de pu. lor. Nu au habar astia ca prin frustrarile lor si tot negativismul care il declanseaza ei isi fac viata rea si dupa aia se intreaba de ce o duc rau, prostii put sub pamant
Atat de adevarat... ^_^
Hateri au existat si vor exista dintotdeauna, dar nu trebuie sa-i iei in seama, sunt doar invidiosi pe ce faci tu si pe faptul ca te pricepi
Deci ignora
Si aici a luat Dark funda ^W^ Merci de raspuns!
O sa am eu o discutie cu Dark
Pai nu rade, lasa ca-i arat eu lui
Pai ce faci? ^_^
Este o chestie normala pentru specia umana. daca toata lumea s-ar intelege asa de bine nu ar fi deloc interesant. de aceea omul trebuie sa fie asa cu toata lumea. din cauza imaturitatii, si altele, greu gasesti cand people, adica persoane dragute, care sa te aprecieze ( cu adevarat ) PE TINE pentru ca esti TU nu pentru ca ai facut ceva anume... Cum a zis si Einstein, prostia e infinita. si am realizat si eu chestia asta. toata lumea e proasta nu il lua ca pe un compliment backhanded ma refer ca pana la urma toti reactionam asa uneori. ^^ nu trebuie sa iti bati capu'
btw... Pot sa vad amv-ul?
Am vrut sa scriu "Klnd people" adica persoane dragute, dar mi-a dat auto correct... sumimasen (sorry) :-;
Tot timpul e asa. Sunt doar invidiosi, crede-ma. Incearca sa nu-i bagi in seama si seteaza pe YT sa nu iti lase nimeni comentarii. Nu te descuraja din cauza unui care nu apreciaza, ci doar hartuieste. Crede-ma ca esti cu mult in fata lui. Nu lasa acest individ sa te descurajeze si sa te abati de la ceea ce iti place tie sa faci sau de la visul tau.
Sfatul meu este:^^Fa ceea ce iti place, oricum oamenii o sa vorbeasca^^.
Nici eu nu inteleg de ce trebuie sa isi creeze conturi false si sa comenteze negativ, dar daca aste e mentalitatea lui.
Infine
Nu te lua dupa "ala" tu fa in continuare ceea ce iti place.
Succes in tot ceea ce faci!
Numai bine!
~Honny~
Merci,apreciez timpul acordat acestui raspuns!
Aham...parca te vad cu poza de profil din desene animate
Da, si care e problema?
Tu? Cu asa ceva?
http://fc02.deviantart.net/......5as89o.png
:)) =)) Ma omori!
E pusa la caterinca, si numele la fel, doar nu voiai sa-mi pun numele real cu tot pachetu aka diacritice si majuscule si poza cu mine la banchet, nu?
Nu chiar dar ma asteptam la din partea ta:
https://basarica.files.wordpress.com/2011/12/base-tepes2.jpg?w=510