| RainmakerX a întrebat:

Ma intrebam si eu asa din lipsa de ocupatie...
de ce romanii sunt asa,stiu si eu,rai si invidiosi cateodata?
Haideti sa explic...
Am facut un amv, toate bune, 10 like-uri si 1 dislike in 5 ore, in fine...treaba este ca pana la acel dislike toata lumea spusese numai lucruri bune,ca imi dadusem silinta etc. Respectivul, un roman s-a bagat si el repede in vorba (nu stia ca sunt roman doar ca vorbea tot in romana,ca doar cum sa vorbesti in engleza, se poate?) in fine a zis sa ma las si toate cele...
Nu aveam nimic cu el daca dadea dislike si daca facea acest comment in engleza dar asa m-am enervat.
Consideram ca as fi un strain...ti-ar conveni sa-ti comenteze din astia care nici nu stiu cat ai muncit si sa comenteze si in alta limba special ca sa nu intelegi ce zic?

Intrebarea este... intotdeauna o sa gasesti hateri?
Toti haterii trebuie sa fie din Romania (pana acum numai din acestia am gasit si am stat destul pe YT-sunt la al 2-lea cont intrucat primul era cu jocuri si nu aveau ce sa caute amv-urile langa ele...)
De ce isi fac unii cont special ca sa comenteze negativ? (iarasi,nu inteleg...)
Repet, nu am nimic cu acest om doar ca mi se pare aiurea sa fii negativist si nici macar sa nu scrii in engleza ca sa inteleaga tot poporu' ca nu ti-a convenit un lucru. Ce cred strainii despre asta? Dar voi?

Merci pentru timpul acordat!

Răspuns Câştigător
| Croampa a răspuns:

E ceva perfect normal sa existe hateri. Intotdeauna va fi cineva caruia nu-i place poza ta de profil sau nu-i place rock-ul sau e gelos ca a iesit asa bine video-u'. In afara ca ii ignori nu ai alta modalitate, nu cred ca ai vrea sa intri intr-un confict pentru orice comment negativ, nu?

Sper ca ai inteles ideea si sper ca te-am ajutat! big grin

30 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pentru ca sant prosti si frustrati, si eu am la munca o groaza de oameni care imi vin cu comentarii negative si sant vai si amar de pu. lor. Nu au habar astia ca prin frustrarile lor si tot negativismul care il declanseaza ei isi fac viata rea si dupa aia se intreaba de ce o duc rau, prostii put sub pamant laughing

| AlexAleex a răspuns:

Asa e Romania..nu ai ce sa-i faci.

| T0T a răspuns:

Le ștergi comentariile.

| KamaSutra a răspuns:

Frustrati

| RainmakerX explică (pentru KamaSutra):

Atat de adevarat... ^_^

| KamaSutra a răspuns (pentru RainmakerX):

Hateri au existat si vor exista dintotdeauna, dar nu trebuie sa-i iei in seama, sunt doar invidiosi pe ce faci tu si pe faptul ca te pricepiwinking
Deci ignorahappy

Si aici a luat Dark funda ^W^ Merci de raspuns!

| Mieeez666 a răspuns (pentru KamaSutra):

Tu esti hater-ul meu. laughing

O sa am eu o discutie cu Dark angry

| KamaSutra a răspuns (pentru Mieeez666):

Din toata inima laughing)

rolling on the floor

Pai nu rade, lasa ca-i arat eu lui angry

Deci esti frustrata?

Nu,n am nimic cu tine
De ce te.as urî?

Pentru tot ce fac? laughing)

| RainmakerX explică (pentru Mieeez666):

Pai ce faci? ^_^

Corect,numai tampenii rolling eyes

Pai ce ai vrea sa fac?

Nimic,never mind

| syd2 a răspuns:

De altfel, întrebat fiind de-un burete! ce-ai vrea să răspundă fiul unui rege?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o chestie normala pentru specia umana. daca toata lumea s-ar intelege asa de bine nu ar fi deloc interesant. de aceea omul trebuie sa fie asa cu toata lumea. din cauza imaturitatii, si altele, greu gasesti cand people, adica persoane dragute, care sa te aprecieze ( cu adevarat ) PE TINE pentru ca esti TU nu pentru ca ai facut ceva anume... Cum a zis si Einstein, prostia e infinita. si am realizat si eu chestia asta. toata lumea e proasta tongue nu il lua ca pe un compliment backhanded laughing ma refer ca pana la urma toti reactionam asa uneori. ^^ nu trebuie sa iti bati capu' tongue

btw... Pot sa vad amv-ul? big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am vrut sa scriu "Klnd people" adica persoane dragute, dar mi-a dat auto correct... sumimasen (sorry) :-;

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot timpul e asa. Sunt doar invidiosi, crede-ma. Incearca sa nu-i bagi in seama si seteaza pe YT sa nu iti lase nimeni comentarii. Nu te descuraja din cauza unui care nu apreciaza, ci doar hartuieste. Crede-ma ca esti cu mult in fata lui. Nu lasa acest individ sa te descurajeze si sa te abati de la ceea ce iti place tie sa faci sau de la visul tau.
Sfatul meu este:^^Fa ceea ce iti place, oricum oamenii o sa vorbeasca^^.
Nici eu nu inteleg de ce trebuie sa isi creeze conturi false si sa comenteze negativ, dar daca aste e mentalitatea lui.
Infine
Nu te lua dupa "ala" tu fa in continuare ceea ce iti place.
Succes in tot ceea ce faci!
Numai bine!
~Honny~

| RainmakerX explică (pentru anonim_4396):

Merci,apreciez timpul acordat acestui raspuns!

| vaporwave a răspuns:

Mor ba
eu eram persoana respectiva

| RainmakerX explică (pentru vaporwave):

Aham...parca te vad cu poza de profil din desene animate rolling on the floor

| vaporwave a răspuns (pentru RainmakerX):

Da, si care e problema?

| RainmakerX explică (pentru vaporwave):

Tu? Cu asa ceva?
http://fc02.deviantart.net/......5as89o.png
:)) =)) Ma omori!

| vaporwave a răspuns (pentru RainmakerX):

E pusa la caterinca, si numele la fel, doar nu voiai sa-mi pun numele real cu tot pachetu aka diacritice si majuscule si poza cu mine la banchet, nu?