Https://www.youtube.com/watch?v=MI3gL_OjfTo Pofitm o melodie care sa te motiveze din maduva pana-n oase/
Bunicel desenul! iar daca vrei sa progresezi, de ce nu te inscrii la niste cursuri de desen sau desen in creion si carbune?
Hm,e bunicel, trebuie sa exersezi forma fetei, (sau asa vrei tu sa fie) incearca sa faci un contrast de umbre si lumina (ai putea sa folosesti un creion 8B si sa fie culorile mai puternice) si, data viitoare deseneaza pe o foaie alba, arata mai bine.
E relativ bunicel, (tinand cont ca e facut in asemenea conditii) insa mai ai de lucrat la tehnica. Ai putea incepe cu niste schite simple, pe care sa le materializezi mai apoi cu detalii, umbre, lumini si contraste. Am impresia ca tu ai lucrat doar in HB, nu-i asa? Ei bine, ai putea incerca sa folosesti si alte B-uri (2B, 4B, 8B, 12B) pentru un contrast mai vizibil. Pe de alta parte stiu ca sunt doar personaje, insa ai putea lucra si la proportiile si anatomia corpului uman. Adica, fara suparare, mana stanga pare din plastelina Ar cam trebui sa tii cont ca tipa mai are si oase, deci exista un cot acolo In rest nu mai am nimic de obiectat Buna treaba!
PS: Ca fapt divers, doar eu am impresia, sau tu chiar iti rozi unghiile?
Multumesc, raspunsul tau m-a ajutat mult.
Nu ai impresia, chiar asa e, asta e un tic nervos pe care il am de cand eram mic, si ma chinui de cativa ani sa scap de el.
Deja am o gramada din timp ocupat, cu facultatea, nu am timp si de alte cursuri, am in unele zile de la 8 dimineata pana la 6 seara, si nu prea mai am timp si de altceva, chiar mi-ar placea sa iau niste cursuri de desenat, dar stau foarte prost cu timpul, acum am avut timp sa desenez, pentru ca sunt in vacanta de iarna. Da, eu am luat vacanta mai devreme
Dar, multumesc pentru sfaturi
Vrei ceva util sa scapi de el? Deci... Poate pare super ciudat, dar chiar merge, sau ma rog, la mine a functionat Ok, e destul de simplu. Iei un ardei iute, tai cateva feliute din el, dupa care te dai cu ele pe degete (pe partea de langa unghii). Faci asta in fiecare zi, iar daca te tii de chestia asta, vei vedea ca involuntar nu vei mai vrea sa iti rozi unghiile. Nu e un sentiment prea placut sa iti simti gura arzand de la iuteala Am invatat asta pe propria piele, in clasa I.
Bafta! Sper sa functioneze si la tine, daca nu, exista banda adeziva, doar infasoara-ti degetele cu ea
Am incercat mai multe metode, cum ar fi cu lac amar si a functionat cateva luni, dupa care nu m-am mai dat, si am inceput iar sa le rod, cred ca o sa incerc si chestia cu ardeiul mersi!
N-ai pentru ce
"Mi-a placut sa fac afaceri cu tine."
Cu placere. A da, ai putea sa desenezi fiecare separat: ochi, gura (de mai multe ori) pentru ca asa esti axat doar pe un singur lucru, si sa exersezi, asta e cel mai important.
Nu prea imi place cum se vede, banuiesc, ca in realitate se vede mai bine.
Da, in realitate se vede mult mai bine, acolo se vede asa din cauza luminii.
Maine as incerca sa desenez asa ceva :
http://imgur.com/gallery/RpEss
Crezi ca o sa imi iasa?
Dar totusi pare cam greu de desenat, s-ar putea sa ma razgandesc si sa nu il mai desenez deocamdata.