anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma simt ciudat si putin frustrat ca s-a schimbat infatisarea site-ului si ca nu ma pot obisnui cu aceasta noua infatisare, cat credeti ca o sa dureze ca un om sa se obisnuiasca cu ceva nou? Voi v-ati obisnuit deja cu noua infatisare a site-ului, sau o sa mai dureze ceva pana o sa va obisnuiti?

40 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Buna! Speram sa iti treaca repede cand vei vedea produsele din magazinul de premii. Niciun premiu de acolo nu te poate consola? :-D

| Mayhem666 a răspuns (pentru TPU.ro):

Aproape mi-a trecut complet, acum nu mai ma simt asa, multumesc pentru ingrijorare happy si da premiile de acolo ma pot consola, nu stiam ca toata lumea si-a dat seama cat de materialist sunt laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Arata superb!
Ma bucur ca s-a produs schimbarea!
Noua fatada este mai usor de folosit, simpla, eleganta si mai rapida chiar!

| TPU.ro a răspuns (pentru Violleta2022):

Multumim, Gretta! Chiar speram sa va placa, am facut aceasta schimbare pentru a va fi mai usor si pentru a va rasplati pentru efortul de pe site (ne referim aici la magazinul de premii). :-)

| Drimmero a răspuns:

Mai dureaza!

| T0T a răspuns:

Da, m-am obișnuit și îmi place la nebunie.

| Mayhem666 a răspuns (pentru T0T):

Esti primul pe care il aud ca spune asta, dar probabil peste cateva zile si eu o sa spun la fel big grin

| T0T a răspuns (pentru Mayhem666):

Și eu am zis că nu mă voi obișnui ușor, dar nu știu de ce chiar îmi place. Poate e și pentru că sunt mai vechi și chiar voiam o schimbare după atâta timp iar asta mi se pare în bine.

| Mayhem666 a răspuns (pentru T0T):

Pe mine ma sperie schimbarile, mai ales cele majore, cand am intrat azi, am crezut ca am gresit site-ul, ca nu semana deloc cu TPU.

| T0T a răspuns (pentru Mayhem666):

Eu intrasem pe telefon și nu înțelegeam de ce arată tot așa după ce am dat versiunea desktop, după mi-a venit fisa că e puțin diferită și de versiunea mobile și a căzut și site-ul în noaptea aia deci clar s-a schimbat big grin

| RainmakerX a răspuns:

E mult mai smecher asa happy
Poate in acest mod o sa reuseasca sa tina site-ul in viata.

Dupa mine aceasta schimbare a fost clar... una in bine happy

| Florentina9210 a răspuns:

Eu m-am obisnuit deja. Nu e mare scofala!

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Daca eu om batran si care am cunostinte de PC cat o gasca mi-am intrat in mana din prima nu ai sa mori nici tu de foame. Intr-adevar sunt probleme. De ex mie nu-mi apar multime de postari pe aria- Recente - si le descopar pe unele doar daca intru pe fiecare categorie. Mai e ( sau era ) si corectarea automata cu probleme, dar deh, mergem 'nainte.

| untu a răspuns:

Si mie imi pare bine ca s-a schimbat TPU intr-o fata noua cu o versiune noua imbunatatita in plus, dar am sa ma obisnuiesc imediat in cateva zile!

| Clorox a răspuns:

Hey, mie imi plac update-urile foarte mult, arata mai bine asa, era chiar prea veche interfata trecuta...
Chiar am incercat acum o saptamana sa va intreb daca vreti o interfata noua, vad ca TPU mi-a luat-o inainte laughing
Felicitari TPU.

| TPU.ro a răspuns (pentru Clorox):

Gand la gand, ne bucuram ca iti place! :-D

| Divy a răspuns:

Cred că în maxim o lună depinde de timpul petrecut aici, aș spune că într-o săptămână jumate mă obișnuiesc happy dar tu?

| Mayhem666 a răspuns (pentru Divy):

Nu stiu, de aia ma simt asa ciudat si frustrat, ca nu pot sa ma obisnuiesc, de obicei eu ma obisnuiesc cu ceva destul de greu, dar fiind vorba de lumea virtuala, in general ma obisnuiesc mai repede decat in lumea reala.

| dragosbogdan001 a răspuns:

Eu nu m-am obisnuit inca cu ea, dar in timp... Intr-o saptamana nici nu o sa mai stii ca s-a schimbat ceva.

| Mussette a răspuns:

Imi placea mai mult cealalta infatisare.

| syd a răspuns:

Mi se pare incarcata interfata asta si inutila schimbarea ei. eu zic ca site-u asta are probleme mai importante decat aspectul

| Mayhem666 a răspuns (pentru syd):

Ce rau esti!

| PeFuga a răspuns:

Mie îmi place mult mai mult acum. De cand s-a schimbat, intru de cate 20 de ori pe zi laughing cel putin de pe telefon mi se pare mult mai usor de utilizat site-ul.
O sa te obisnuiesti repede zic eu...

| Alicezzz a răspuns:

Da este ciudat si asta este reactia noastra a oamenilor cand intampinåm ceva nou! Peste o sapt o sa iti para normalå!

| NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 a răspuns:

E normal să se schimbe și el odată nu?

| Juviia a răspuns:

Nu esti singurul, si eu sunt confuza, deci o sa mai dureze ceva happy

| mnbvf a răspuns:

Și eu mă simt puțin ciudat. Îmi plac schimbările care au loc treptat, nu așa brusc laughing Dar cred că în 2-3 zile îmi intru în ritm.

| Mayhem666 a răspuns (pentru mnbvf):

Sper ca si eu o sa imi revin in cateva zile.

| mnbvf a răspuns (pentru Mayhem666):

Cu siguranță. Omul e o ființă adaptabilă happy

Prima oara in loc sa citesc adaptabila, am citit adorabila si ma gandeam ce legatura are asta cu intrebarea? dar apoi am mai citit o data si am vazut ca are mai mult sens.

| mnbvf a răspuns (pentru Mayhem666):

Mai sunt și oameni adorabili, dar asta e altă poveste. Mă bucur că acum poți primi notificări când cineva îți votează un răspuns, tocmai am primit primul meu eronat, drăguț.

Nu dragut, ci adorabil laughing

| mihai69 a răspuns (pentru mnbvf):

Interesant - eu nu mai pot evalua niciun răspuns. Și de două zile mă chinui, că am ceva clienți care cam bat câmpii și nu le-o pot spune altfel, că deja mă „ignoră".

| NOname a răspuns (pentru mihai69):

Şi eu am aceeaşi problemă. Adminii încearcă să o elimine. Fac tot felul de teste acum. Poate se rezolvă.

| mihai69 a răspuns (pentru NOname):

Am văzut. Acum pot vota „amuzant", cu condiția să nu aleg și altă variantă.
rolling on the floor

Eu nici "amuzant" nu pot. sad

Gata, s-a rezolvat! Au schimbat şi designul ferestrelor de evaluare. big grin

| ihacoswhy a răspuns:

Imi place mult schimbarea♥
E foarte bine realizata. Mi-e putin dor de clasicul TPU, dar e ok asa. Pare mai luminos.

| HandaSei a răspuns:

Yep, m-am acomodat perfect, e mult mai user-friendly și chiar era nevoie de o schimbare, chiar îmi place! ^.^

| 4StarLight a răspuns:

Schimbarea şi noul sperie pe toată lumea! Este normal să te obişnuieşti greu, dar nu este motiv de panică! Când vei schimba școala, colegii, te vei muta într-o altă casă atunci ce vei mai simţi?! Ceea ce simţi tu acum este foarte normal!
Dă timpului timp să treacă!