Buna! Speram sa iti treaca repede cand vei vedea produsele din magazinul de premii. Niciun premiu de acolo nu te poate consola? :-D
Arata superb!
Ma bucur ca s-a produs schimbarea!
Noua fatada este mai usor de folosit, simpla, eleganta si mai rapida chiar!
Multumim, Gretta! Chiar speram sa va placa, am facut aceasta schimbare pentru a va fi mai usor si pentru a va rasplati pentru efortul de pe site (ne referim aici la magazinul de premii). :-)
E mult mai smecher asa
Poate in acest mod o sa reuseasca sa tina site-ul in viata.
Dupa mine aceasta schimbare a fost clar... una in bine
Daca eu om batran si care am cunostinte de PC cat o gasca mi-am intrat in mana din prima nu ai sa mori nici tu de foame. Intr-adevar sunt probleme. De ex mie nu-mi apar multime de postari pe aria- Recente - si le descopar pe unele doar daca intru pe fiecare categorie. Mai e ( sau era ) si corectarea automata cu probleme, dar deh, mergem 'nainte.
Si mie imi pare bine ca s-a schimbat TPU intr-o fata noua cu o versiune noua imbunatatita in plus, dar am sa ma obisnuiesc imediat in cateva zile!
Hey, mie imi plac update-urile foarte mult, arata mai bine asa, era chiar prea veche interfata trecuta...
Chiar am incercat acum o saptamana sa va intreb daca vreti o interfata noua, vad ca TPU mi-a luat-o inainte
Felicitari TPU.
Cred că în maxim o lună depinde de timpul petrecut aici, aș spune că într-o săptămână jumate mă obișnuiesc dar tu?
Eu nu m-am obisnuit inca cu ea, dar in timp... Intr-o saptamana nici nu o sa mai stii ca s-a schimbat ceva.
Mi se pare incarcata interfata asta si inutila schimbarea ei. eu zic ca site-u asta are probleme mai importante decat aspectul
Mie îmi place mult mai mult acum. De cand s-a schimbat, intru de cate 20 de ori pe zi cel putin de pe telefon mi se pare mult mai usor de utilizat site-ul.
O sa te obisnuiesti repede zic eu...
Da este ciudat si asta este reactia noastra a oamenilor cand intampinåm ceva nou! Peste o sapt o sa iti para normalå!
Și eu mă simt puțin ciudat. Îmi plac schimbările care au loc treptat, nu așa brusc Dar cred că în 2-3 zile îmi intru în ritm.
Imi place mult schimbarea♥
E foarte bine realizata. Mi-e putin dor de clasicul TPU, dar e ok asa. Pare mai luminos.
Yep, m-am acomodat perfect, e mult mai user-friendly și chiar era nevoie de o schimbare, chiar îmi place! ^.^
Schimbarea şi noul sperie pe toată lumea! Este normal să te obişnuieşti greu, dar nu este motiv de panică! Când vei schimba școala, colegii, te vei muta într-o altă casă atunci ce vei mai simţi?! Ceea ce simţi tu acum este foarte normal!
Dă timpului timp să treacă!