N-am avut rabdare s-o ascult pana la final, e prea pustoaica tipa care o canta,, m-am saturat de oful asta al pustilor.
Foarte urâtă melodia. Mesajul este trist şi da, am simţit şi eu ceva asemănător.
Te referi la: depresiva, inutila, fara un loc in lumea asta? Bifat. M-am simtit si eu asa. Am avut o perioada, dar mi-am revenit. Am conștientizat ca nu are nici un rost sa fi asa... Iar aici intervine indiferenta. Eu pur si simplu am ignorat cam tot ce nu imi făcea bine. Am trecut peste. Așa ca, nu pot sa te mint: chiar daca e de toată jena, viața merge mai departe.
Încearcă sa ti pasul.
Cat despre melodie, nu pot spune ca o ador, pentru ca as minți. Eu prefer rock/ metal/ reggae... Mna... Cred ca ai înțeles tu
In fine, daca pot sa îți ridic moralul cu ceva, doar spune-mi.
Mi-am gasit geamana.
Incantata de cunostinta
Incredibil.daca de la cantecul asta ai plans, atunci idk.Pe mine numai Lana del Rey m-a facut sa plang de vreo 2 ori anul trecut, si niste cantece clasice, pentru ca eram traumat psihic, dar mi-a trecut, si nu cred c-o sa se mai intample degraba.
Daca de vorbit de cantec, nu te supara, dar nu mi-a placut, din unele motive, nu cred ca e nevoie mentionate. (daca vrei ti le spun )
Si, n-ai de ce sa te intristezi, ia asculta niste muzica buna si draguta daca tot e iarna!;))
https://www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE
Exista un motiv pentru care cantecul asta m-a facut sa plang, pentru ca daca acel motiv nu exista, nu plangeam, motivul nu il spun, dar cred ca ti-ai dat deja seama singur care ar fi.
Nu prea imi plac cantecele de iarna, pentru ca nu prea imi place iarna (ca nu suport frigul, prefer caldura), chiar daca ziua mea de nastere e iarna.
Nu-mi place melodia, mi se pare prea ciudat sa ascult asa ceva fiind baiat, sincer.Chiar nu se leaga.Ma umple de feminitate si ma simt murdar.
Dar stiu sentimentul.Am plans pe multe melodii.Si nu-s cele mai frumoase momente asa ca le evit.Pe asta de exemplu n-am mai asculatat-o de o groaza de timp si nici nu am s-o fac.
https://www.youtube.com/watch?v=QCe6dIa480c
Diaree auditiva. NU fac misto de topicul melodiei, sunt o gramada de melodii mult mai triste etc etc, dar asta e pur si simplu de cacao.