Acorda-i respect acelui user doar pentru avatarul pe care-l poarta,, acela este Cristiano Ronaldo= pradatorul suprem al fotbalului, magicianul care incanta microbistii! Ave Ronaldo!
Ronaldo ca Ronaldo, de el poti face catusi de putina bascalie,, dar de el sa nu te iei, e tatal Arsenalului si Dumnezeul fotbalului!
https://www.google.ro/......ps?/search
Stiam eu ca am superputeri, dar nu stiam ca pot sa ma conectez la contul ciuva folosindu-mi superputerile.
Si daca s-ar conecta altul la contul tau, cum te-ai simti? Nu cred ca ai mai rade.
Pai in primul rand, nu as sti ca s-a conectat cineva la contul meu, deci nu m-ar afecta decat daca ar incepe sa puna intrebari si sa se dea drept mine.
Ai vazut ca a fost un semn de la Dumnezeu? Ce ai scris acolo la raspunsurile la intrebarile din categoria RELIGIE? Nu cumva ca ti-ai batjocorit de cele sfinte?
Mi s-a intamplat si mie Dar inainte sa intru pe ceva, mi s-a dat un refresh automat
Ce ghinion ai avut. Cine a fost norocosul?
Da, ghinion
ToT193
Si mie mi s-a intamplat acum 3 zile, eu eram pe un cont anelise, si erau ceva notificari ( 2-3 ) de la chiftelutacrocanta
Asa si trebuie
Oricum n-am avut parte de nimic special, am vazut 2 notificari care erau de la chifteluta si cand am dat refresh s-a dus smecheria Trist, initial ma gandeam : " iauite ma, asa la bulan mi s-au spart si mie conturile vechi de Facebook "