Chestia cu manelele este ca ele promoveaza incultura si destrabalarea. Nu trebuie sa-mi dezvolt argumentul, poti asculta singur si iti vei da seama.
Eu nu am auzit pe nimeni sa imi faca prieteniii rockeri satanisti. Probabil doar incultii care dau la maxim "Am norocu' scris in frunte" in masina.
Nu doar rockerii ar trebui sa nu suporte manelele, ci orice om cu respect de sine si coloana vertebrala.
Am profesori care asculta manele si sunt destul de ok, adica nu manifesta vreo boala dar asta pot spune si despre rockerii.
Si majoritatea melodiilor rock sunt despre revolta asa cum si majoritatea manelelor sunt despre valoare.
Eu vreau doar sa estompez aceasta neintelegere (chiar daca nu rezolv mare lucru macar incerc)
In Romania a injura este sport national indiferent de ce asculti, faci, la ce te astepti sincer uitate in jurul tau nu e vb de muzica e vb de lipsa culturi, educatiei, bunului simt care lipseste in tara asta
Care conflict? Intre 2 genuri muzicale si atat...
Da' ce rivalitate stransa intre cele 2 genuri total diferite/
Nu e vorba neaparat de muzica.
Pur si simplu asta e mentalitatea, cam tot ce e "diferit" e blamat.
Se exagereaza prea mult pe aceste teme, si dupa cum spuneau versurile unei melodii "Fiecare se apara agresand cealalta tabara".
Adevarul este ca nu toti sunt capabili sa ii inteleaga pe ceilalti, sa fie neutrii si din aceste motive apar diferite conflicte intre cei "diferiti".
Rockerii au dreptate. Eu nu am vazut rocker care sa fi dat muzica la maxim in strada sa se vada ca are valoare, pe cand manele auzi la tot pasul. Eu nu am intalnit om destept care sa asculte manele. Te anunt ca nu doar rockerii sunt impotriva manelelor, ci toati consumatorii muzicii de calitate. Mai degraba asculti muzica pentru copii decat manele.
Problema asta a fost depasita probabi acum 4-5 ani.
Nu ajungem la niciun armistitiu.
Nu ma intereseaza "conflictul" tampit dintre "rockeri" si "manelisti".
E atat de penibil.
Sa isi scoata gaturile, eu sunt in afara acestei "batalii" care dateaza din anii 2005 si nu a trecut rebeliunea peste nici acum.