Mai bine de atat nici ca se poate! De maine iau o pauza, pana pe la sfarsitul verii, atunci ne mai auzim!
Pana la finalul verii nu ne mai auzim? Pleci in calatorii se pare. Si eu plec in calatorii vara asta, sper.
Tu unde pleci? Eu in Germania!
Eu plec prin tara, pe la mare, pe la munte, prin Delta, prin alte locuri din tara, as fi vrut sa plec si in afara, in America si Japonia, dar nu prea pot deocamdata, dar aceste doua tari sunt pe lista mea si nu o sa scape asa de usor, nu ma las pana nu le vizitez.
Foarte tare!
Iti urez distractie placuta in Germania, si sa ne aduci cadouri.
Multumesc! Va iau cate un suvenir, va ajunge!
OK, asteptam suvenirul.
Prin posta sau prin curier?
Prefer prin posta, multumesc!
Cea mai buna veste pe ziua de astazi! Ne vei lipsi
Stiu! Dar stai linistita ca iti aduc si tie un suvenir! Nu te uit eu pe tine!
Ceva de lesbiene sa ne jucam impreuna? Mrr
Stiu ca ai fantezii, dar cu parere de rau iti spun ca nu esti genul meu!
Da, stiu cate ceva despre fanteziile tale
Oh, Leo, you ***
S o n o f a b i t c h, completare
Imi place ca esti amuzanta!
Ma bucur ca apreciezi umorul cu zoofili, mrr
Oh hey tu, persoana deosebit de ciudata .Cum te mai simti? Sper ca lucrezi din greu pentru relaxare.
Si eu la fel, cred ca toti facem asta zilnic.
Si eu abia astept sa vina vacanta, ca nu mai suport stresul asta continuu, sa vina mai repede ca o astept de anul trecut, si o sa o astept nerabdator si pe cea de la anul.
Ma screm de 11 minute sa formulez ceva inteligent ca sa par mai interesant. N-a iesit nimic.
Asta inseamna ca nu esti interesant nici tu. Decat un raspuns de genul, mai bine nu mai aveam niciun raspuns.
Inseamna ca esti prost.
Si eu sunt sanatos!
Tine-o tot asa
Salut salut.Sunt bine in afara de faptul ca am un 2 la fizica si maine ma asculta ca sa trec.Doamne ajuta!
Invata, ca sa treci, si ma bucur ca in rest esti bine.
anonim_4396 întreabă: