Cui iar pasa de un necunoscut ca tia luat viata, scuzami duritatea da asta e adevarul as fi ipocrit sa spun ca te-as plange
As zice ca mori ca prostu'. Cu niste medicamente potrivite ti-ar dispare gargaunii si ai duce o viata normala.
Nu. Doar mort dupa atentie.
In nici un fel, probabil mi-as spune ceva gen "WTF nu parea sa aiba astfel de probleme."
M-as intreba: ''Oare incepuse sa urmareasca Hikaru no Go? Ca de terminat, n-a avut cand''.
Ce tot spui acolo baiete? Cum sa te sinucizi? Niciodata sa nu mai spui asa ceva pentru ca tot ce spui cu vorbele tale sunt cuvinte vii si se pot implini! Sinuciderea este un pacat,ti-ai lua darul lui Dumnezeu cel mai de pret: VIATA! Dar tu stii ce se spune despre sinucicasii? Sinucigasii nu se pot mantua si se duc singuri in IAD! La sinucigasi nu se fac inmormantari fara preot,nu se fac pomeniri,nu se mai poate face ceva pentru mantuirea ta daca te sinucizi,nu se trag clopotele pentru tine,nu se scot praporii, nu se fac praznice in numele tau, nu se conduce sicriul cu preot si nu se baga in biserica, nu se va tine predica, dar sunt multe de povestit despre sinucigaii si este de regretat!
-www.crestinortodox.ro › Morala
-www.crestinortodox.ro › Carti ortodoxe › Pravila Bisericeasca
-https://moldovacrestina.md › Acasă › Răspunsuri din Biblie › Societate
-ortodoxiatinerilor.ro/deznadejdea...sinuciderea/17299-sinuciderea-te-duce-in-iad
Tipul e ateu, deci raspunsul tau e cam degeaba. Crede-ma, de curand am aflat ca de fapt il cunosc in realitate. Partea amuzanta este ca eu nu stiam ca el e in spatele contului, dar azi am facut niste cercetari, si mi-am dat seama de asta.
Oricum raspunsul tau nu il ajuta cu nimic, pentru ca ce ai spus tu acolo, este cel mai probabil sa il enerveze, nu sa il ajute.
Vai,nu se poate! Esti sigura de asta? Asta inseamna ca parintii lui sunt niste iresponsabili!
Nu este adevarat!
Sincer, as fi socata, dar cum nu te cunosc personal mi-ar trece, insa totusi mi-ar părea rău de tine. Esti un băiat bun, dincolo de aparentele sadice.
My condolences
I'll shed a tear with your family
I'll open a bottle up, pour a little bit out in your memory
I'll be at the wake dressed in all black
I'll call out your name, but you won't call back
I'll hand a flower to your mother when I say goodbye
Cause baby you're dead to me
Nu am idee cati dintre cei care stau numai la Conversatii stiu, dar exista pe TPU un cont gol.
Am simtit tristete si uimire cand am aflat ca Hombre nu mai e, pentru ca a fost un om plin, cu un cont foarte viu, iubit de multi utilizatori.
As reactiona la fel ca in cazul lui, si m-as uita un timp peste raspunsurile tale, intrebandu-ma: "De ce".
Nu mai pune astfel de intrebari aici, la categoria hlizeala, s-ar putea sa te doara cand vezi ce insemni.
Spune-mi despre el...
Cum a fost?
Deja ma astept sa intrebe cineva cum ar arata sicriul nostru de vis / locul unde vrem sa ni se raspandeasca cenusa. Ce-s cu atatea intrebari despre moarte?
Probabil as fi socata si la cat de emotiva sunt in ultimul timp mi-ar pica si cateva lacrimi , dupa as fi curioasa de motivul care te-a impins sa faci asta. Tu cum ai vrea sa reactionam?
Oamenii deja isi fac griji pentru tine , asa ca nu o face.
Contezi pentru persoanele care trebuie, nu ai nevoie de anonimii de aici
S-a produs o extorsiune al unui degajament intr-o constructie de apa, si puteti vedea.
As fi șocată daca as afla ca geamanul meu s-a sinucis.
Esti prea kawaii ca sa mori.
Probabil ca esti curios sa vezi daca i-ar pasa cuiva; N-o lua in nume de rau dar eu as fi ceva in genul : "Sa fie in bafta lui"
Curious2 întreabă: