Heya! First... Happy Halloween! Acum. in legatura cu intrebarea...
- Tatal tau are dreptate, asculta-l... nu vrei sa ajungi ca mine sa fii nevoita sa te chiorasti cand citesti o carte... asa am patit din cauza ca citeam noaptea.
- Cand te pune ar trebui sa citesti si de fata cu el si daca te pune sa citesti x nr. de pagini, tu poti sa le citesti oricand in ziua respectiva ( la scoala, seara etc.) doar sa le citesti
- Si imediat ce treci de sa zicem, primele 50 de pagini, o sa vezi ce mult o sa-ti placa cartea... E superba! :X O sa vezi ca n-o sa te mai sperie numarul mare de pagini.
In rest, spor la citit si sper sa te fi ajutat... Cand o termini sa-mi trimiti un mesaj cu parerea ta... sunt chiar curioasa ce o sa crezi despre aceasta carte XD
Are dreptate, oarecum. Nu e prea bine să citeşti seara, mai ales că, dacă eşti obosită uiţi ce ai citit şi trebuie să reiei a doua zi.(Eu când citesc seara mă dor ochii ). Dar ai putea să o citeşti ziua, şi, să îţi mai zic ceva: şi eu am citit cartea aceea. Mi-a plăcut mult. Nu îţi face griji cum că e mare şi altele. E prima oară când citeşti ceva de A. Dumas, şi o să aflii că el scrie romane foarte frumoase şi care se citesc uşor. Baftă la citit!
P.S: Pentru mine "Cei trei muschetari" e una dintre cele mai frumoase cărţi pe care le-am citit
Deci:
1.cand intra el in camer, tu bagi repede cartea sub o perna din apropiere, si sa ai si televizorul aprins(cica aia e ''ocupatia'')
2.citesti pe becul stins(cu o lanterna)
si cam atat. Fundoaie?
justme1085 întreabă: