| dianadya a întrebat:

Nu stiu daca este potrivita categoria insa am nevoie de ajutor:Sunt noua si nu stiu la ce folosesc fundele, cum le dau si unde le vad. Orice raspuns e bine-venit.Mersi.

Răspuns Câştigător
| LifeFail a răspuns:

Funda este un semn de mulţumire care îţi oferă 100 de puncte. Cu ajutorul ei îi mulţumeşti,practic,celui care consideri tu că ţi-a dat un răspuns corect/complet/folositor. De îndată ce te hotărăşti(de obicei ai cinci zile la dispoziţie pentru a declara un răspuns câştigător), dai click pe "Declară răspuns câştigător", care se află în dreapta fiecărui răspuns, apoi pe "OK".Nu e nimic dificil. Eventual, poţi citi şi Întrebările frecvente(http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente ), unde cu siguranţă vei găsi multe răspunsuri care te vor ajuta.
Baftă!

2 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Este o categorie buna tongue Aici alegem diverse discutii pe care le discutam. Funda,fundita, este un fel de respect pentru tine, pentru raspunsul castigator.Pe langa asta, poti ajunge in timp expert TPU, daca acumulezi destule funde

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Fundele le primesti cand ai un raspuns corect.Le vezi la profilul tau [ stanga, "vizualizare profil"] ele de ajutat nu te ajuta cu nimic dar is o rasplata de la persoana careia i-ai raspuns.