| Radandam a întrebat:

O intrebare pentru fete. Cum vi se pare înălțimea de 1, 74 la un băiat? Vi s ar părea mic?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, un barbat la 1.74 este un baiat mic de statura.
Eu sunt fata si am 1.74m happy

| corbulalbrosu a răspuns:

La mijlocul acestui an 2019, au fost publicate în mass-media din Occident rezultatele „incendiare" – cum ar fi titrat canalele TV din România, dacă ar fi preluat ştirea conform careia in urma unor cercetări foarte laborioase care au fost efectuate pe plan modial, cercetare realizata de către Imperial College (Londra), la care au participat 800 de specialişti. Cercetarea a constat în analizarea statisticilor oficiale din 187 de ţări localizate pe toate continentele in care se facea referire la înălţimea bărbaţilor şi a femeilor, la nivelul anului 2014 (vezi NCD Risk Factor Collaboration (NCD-RisC)", eLife, 26 iulie 2016).
Au fost prezentate urmatoarele rezultate obtinute in acel studiu :
-- Înălţimea medie a românilor este de174, 7 cm, plasându-ne, ne place sau nu, pe locul 29, adica penultimul loc din clasamentul european. Sub noi, în clasament, ca medie a înălţimii, se situează Turcia şi Portugalia. Între noi şi cei mai înalţi europeni diferenţa este de aproape 8 cm.
-- Înălţimea medie a româncelor ne împinge pe penultimul loc în clasament. Ca medie, femeile din România au inaltimea de 162, 7 cm, fiind mai scunde cu 7 cm fata de femeile din Letonia (169, 8). Femeile din Romanaia întrec în înălţime doar pe turcoaice (160, 5 cm).
Fiind mai scund cu 0, 7 cm fata de inaltimea medie de 174, 7 cm a barbatilor din Romania, te clasezi in catogoria barbatilor ''scunzi'' in cazul in care ai depasit varsta de 18-20 de ani si inaltimea ta nu se va mai modifica in plus in viitor. Sanatate!

| deeeaqq a răspuns:

Pentru o fată cu înălţimea de 1.50-1.60/1.65 maxim nu cred că i s-ar părea mic de înălţime.
Pentru o fată cu înălţimea de 1.70/+ aşa ca mine, da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da esti scund, poate ai alte calitati.

| Catalin77945 a răspuns:

Ma teoretic, daca tu esti ok ca persoana nu ar trebui sa fie vreo problema sau ceva si sa se ia de inaltimea ta ca ai fii mic, dar daca mai vrei sa cresti poti face exercitii la coloana si inot.

| IoanaRoman09 a răspuns:

Pentru gusturile mele, da