Oh dar sunt cativa atat de draguti pe-aici ca-ti vine sa-i pupi. Cu o bata. Cu cuie. Inmuiate in otrava.
Mi s-a refuzat întrebarea. Cei care se ocupă cu site-ul ori sunt Illuminati ori nu au rațiune. Era o întrebare legitimă și chiar era o chestie interesantă postată la Conversații nu altundeva. Nu o să mai intru prea des. Aș fi vrut să mi se spună și motivul pentru care a fost ștearsă. Să nu mai spun că mi s-au șters la răspunsuri...
Suntem activi, cel puțin eu, mai am și titluri de campion cu duiumul, nu cred că i-ar avantaja să mă suspende.
Oricum și cu noile chestii cu monedele alea de se dau și anapoda, echipa nu prea este una profesionistă.
Păcat că cei care au editat site-ul au făcut o treabă destul de bună și pot să fie buni la editat dar asta nu înseamnă că au și un obiectivism aparte sau poate nu se ocupă ei de asta.
Iar despre cei care raportează păi în mod normal înainte ca raporturile să se aplice ca atare trebuie să și se verifice. Mă întreb ce au găsit în neregulă cu întrebarea mea. Mie mi s-au șters și răspunsuri nevinovate totuși.
Și cu întrebarea aia pe care am pus-o cu drogurile, la fel. Ei normal că ar zice că încurajez consumul de droguri ceea ce ar fi anapoda. Eu doar întrebam să văd intențiile lumii și nu cred că am deschis un subiect tabu, toată lumea știe de droguri. Sunt și campanii anti-drog. De unde știu ei că nu fac parte dintr-una și am vrut să văd cum gândește lumea?
AnimeLover95 is so cute lol.Vezi că de aici provine tremuratul. Când zici ca-wa-ii și ajungi la ii:deja ești, cum să zic, dus... în atmosfera cea propice. Anyway, arăţi bine pentru vârsta ta!
De unde stii cum arat?
Am fost corectată de roboțel, să știi! Nu pot să-l scriu cu k, dar asta e.
Mi-am dat seama, dar totusi, de unde stii cum arat?
Nu știu, normal că nu știu.Am glumit și m-a inspirat și acel 95
Ah, ok atunci!
Tu si justanotheruser.
*cough nu ma puteam vota pe mine, nu? cough *
Btw... alte persoane nu cunosc =]]
Mervelirux întreabă:
Eva1997 întreabă: