| Achet4322 a întrebat:

Peste 12 zile voi primii un Bichon Bolognez happy, baiat... m-am gandit la nume, Max happy, puteti sa imi dati si alte nume care credeti ca i s-ar potrivi? Si as vrea sa imi ziceti din experienta voastra ce face in primele saptamani (daca plange dupa mama lui, cat timp roade, daca se intelege cu alti caini, ce mancare gatita pot sa ii dau si de cate ori pe saptamana si ce crocantei de caine sa ii dau?)

Răspuns Câştigător
| AikkoxD a răspuns:

Eu am bichon maltez. L-am luat de când avea câteva zile. Nu cred că are un comportament diferit faţă de cel bolognez. În fine, nu plângea mereu după mama lui, iar când o făcea, îi dădeam o minge să se joace ( http://fl1.shopmania.org/......687761.jpg ). Bichonii sunt foarte jucăuşi şi nu mănâncă orice. Eu îi dau conserve cu carne fiartă de pasăre şi vită sau ce mai găsesc în magazine. Nu consumă hrană uscată. Îi fac baie o dată la 2 săptămâni.

| Achet4322 explică (pentru AikkoxD):

Multumesc de raspuns, nici eu nu cred ca Bichonul Maltez are comportamentul foarte diferit de cel Bolognez.Am auzit ca e bine sa ii dau carne fiarta si orez fiert de la o prietena care are Shih-Tzu happy... bichonul meu va avea 5-6 saptamani cand il voi lua happy

3 răspunsuri:
| Euletitia a răspuns:

Buna! Ai putea sa-i zici Puffy, Cookie, Happy(stiu mai multi catei bichon, cu acest nume si chiar e preferatul meu, imi place cum suna), Rex sau Bobby.

| Achet4322 explică (pentru Euletitia):

Mersii de raspuns, dar numele ma intereseaza cam putin, acum ma intereseaza mai mult despre ce mancare gatita poate manca, care mancare de caine nu e cancerigena, daca se intelege cu alti caini si cat timp roade! Si nu prea vreau nume gen "Pufulete", "Happy", "Puffy" pentru ca sunt gen BOMBONEL, numele Max o sa ramana happy