Ai ajuns tocmai în anul 2018 cu comentatul la întrebările mele... Ești prea disperată, chiar nu te poți înjosi mai mult de atât
Ai puține intervenții și toate slabe, d-aia!
Decât multe și la mișto cum le dai tu, mai bine puține și la subiect...Tu nici măcar nu încerci sa ajuți omul, cred că dai răspunsuri cu ce îți trece prin cap ca să rămâi în topul utilizatorilor...
Voiam prezentarea pe scurt
Buna! Este vorba de un infractor pe nume Jean Valjean(pers principal) aceste trece prin diverse episoade ale vietii prin care tot revine la inchisoare. Prima data merge la un preot in casa, preot care se comporta cu Jean foarte bine, il pune la masa, ii da un pat sa doarma, iar Jean ii fura argintul in timpul noptii si pleaca. Apoi ii fura banul unui copil. Dupa ce revine la inchisoare, se arunca legat de maini sau de picuoare in apa, si toata lumea il cons mort, dar el iese, isi ia un alt nume si da drept primarul unui oras. Are grija de o tipa pe nume Fantine, careia ii promite ca va avea grija si de fata acesteia, Fantine moare, iar el merge sa o gaseasca pe Cosette(fiica lui Fantine), o gaseste la o familie care o expluata, o cumpara, si pleaca cu ea de acolo intr-un loc mai prielnic. El era de fapt un om bun, dar societatea il facuse rau. O sa ti placa romanul, este foarte interesant si captivant, si te va face sa ti pui multe intrebari. Sper ca te am ajutat. Funda?
andyy_5855 întreabă:
Inela întreabă: