| AdinaFlorea a întrebat:

spuneti-mi si mie povesti de groaza ce vi s-a intamplat voua(chiar sa fie reale).

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Uite aici,
http://www.tpu.ro/......iau-funda/
Ai o grămadă!
Te pup!

| AnabellaXD a răspuns:

APARTAMENTUL 666
Intr-o zi de iarna…prin decembrie…o femeie care era in anul I de facultate, isi cauta un apartament in care sa stea cu chirie. A cautat tot felul de anunturi in ziar dar nimic….
Intro dimineata pe la ora 9 a.m. si-a cumparat un ziar local unde scria :,, Cautam chirias … apartament cu 3 camere…" fetei i s-a parut foarte interesant si in acelasi timp ciudat deoarece era foarte ieftin…dar a acceptat sa mearga sa il viziteze deoarece nu strica.
Cand a ajuns acolo proprietarul apartamentului era foarte fericit ca si-a gasit un chirias…atat de naiv ca Liliana(fata cu pricina). Cand a intrat a sirti o prezenta stranie dar nu i-a dat atentie deoarece apartamentul era mirific si intr-o stare foarte buna si nu ii venea sa creada ca a gasit un loc atat de bun si la un pret foarte mic.
Dupa semnarea actelor ea este decisa sa se mute acolo in timpul facultatii…ciudat este faptul ca de cate ori o intrebau vecinii :,, Unde te-ai mutat?", ea raspunzand cu o mandrie inocenta :,, In apartamentul 666".De fiecare data vecinii erau uimiti de locul pe care fata il inchiriase… au incercat sa iii explice ca acel apartament a apartinut unei persoane foarte sadice care s-a spanzurat si de atunci nimeni nu a rezistat mai mult de 6 zile in acel apartament…acea entitate stranie facea totul strict legat de numarul 6…fetei nu i-a pasat de ce spune lumea, dar avea sa experimenteze pe pielea ei toate aceste crude adevaruri…
Pe data de 6 decembrie, seara, fata se baga in pat…era ora 11:06…nu a putut adormi deoarece avea o presimtire foarte stranie inauntrul ei…asa ca a mers sa-si faca o cafea pe la 11:50…
Exact la ora 12:06 cand femeia se uita la televizor…ea fiind pasionata de filmele de groaza…se aude un palid batut in usa…din ce in ce mai tare…. bineinteles ca persoana batea de 6 ori.
Liliana se uita pe vizor si constata o privire inocenta de femeie…cu varsta intre 20 si 30 de ani…foarte alba si cu ochii rosii. Nu se sperie deoarece persoana pare a avea nevoie de ajutor…nicidecumnu parea vreo spargatoare…asa ca ii deschide usa si ii spune :,, Te pota juta cu ceva?" … femeia devine din ce in ce mai agitata si are o privire din ce in ce mai bizara…,, Intra te rog!" ii spune victima pradatorului nestiind ce o asteapta…
-Te rog sa ma scuzi, sunt Dana si am venit sa-mi iau studiile pentru facultate…cand m-am mutata m uitat sa le iau deoarece a fost o mutare foarte in graba.
-Totusi am auzit ca in acest apartament a locuit o fata care am inteles ca era foarte sadica si a omorat o persoana in aceasta casa. Este adevarat?
Bineinteles ca pradatorul nu isi recunoaste niciodata faptele deci ii raspunde:
- Nu este adevarat…sunt numai povesti care nu isi au rostul(devenind din ce in ce mai agitata)
Discutia se sfarseste pe la ora 01:06 dimineata asa ca presupusa Diana pleaca spunandu-i ca i-a parut bine de cunostiinta…. numai ca de atunci apare in fiecare seara exact la aceeasi ora si spune ca isi tot uita studiile la ea…
Fata nu vroia sa o jicneasca asa ca accepta vizita Danei fie ca vroia fie can u..pana cand s-a saturat sa tot stea treaza pana la ora 1…desi i se parea foarte ciudat faptul ca facea totul in numar de 6 si a intrat la banuieli…Intr-o dimineata a dat de administrator care a incercat sa ii explice ca acea fata este moarta si can u are cum sa vina la ea deoarece a murit acum 6 ani de zile…
- Domnule, eu nu sunt nebuna si stiu ce am vazut. Daca nu ma credeti v-as ruga sa veniti diseara de la ora 12:06 la mine sa va arat can u am halucinatii si nici nu sunt nebuna deoarece studiez la facultatea de psicologie…
- Cum spuneti dumneavoastra..eu am sa vin…de la fiecare persoana care a locuit in acel apartament am primit plangeri…pana cand acele persoane au murit.
A venit si seara si fata isi asteapta,, prietena" sa vina…numai ca in acea seara Dana vine mult mai schimbata…are o privire foarte sadica…ca si cu mar vrea sa te omoare pel oc…ochii mai rosii si mai plini de manie ca niciodata…si fata alba ca zapada…dar nu cea din povesti … cea parca desprinsa fin filmele horror…
Liliana o intreaba pe fata de ce arata asa…dar nu primeste niciun raspuns…in acea seara Dana era foarte tacuta si suparata pe ceva. Tot repeta cuvintele :,, Nu vreau sa fac asta…vreau ca cineva sa ma salveze!"
Precum o gazda politicoasa…incearca sa ii ofere o tigara.
-Nu multumesc..nu vreau…fumam si eu inainte dar m-am lasat pentru can u imi face bine la piele…am anumite arsuri.
-Nici macar o gura de cafea? Stiu ca e tarziu dar nu am altceva cu care sa te servesc…
-Bine eu o sa iau si tigara si cafea…dar sa stii ca o sa ma schimb si o sa imi apara o reactie alergica pe fata…
Fata crezu ca Dana glumeste numai ca s-a inselat…dupa ce a tras 6 fumuri de tigara si dupa ce a baut 6 guri din cafea fata incede sa i se schimbe si sa aiba trasaturi diabolice ca de demon…
- Ce ti se intampla?! ...intreaba Liliana speriata cu ochii larg deschisi…
Demonul ii raspunde
-Vezi? Proasto! E numai vina ta! Am vrut sa te avertizez …am vrut sa ma salvezi! Daca tu nu asculti poate ai sa asculti de cealalta latura a mea!
Dintr-o data demonul incepe sa o stranga pe fata de gat pana la sangerare si cu o privire dezgustatoare ii spune ca va muri in 6 chinuri groaznice: prima oara ii va taia 6 degete de la mana…a doua oara o va injunghia de 6 ori in picioare…a treia oara ii va smulge tot parul din cap pana la ultimul fir…a patra oara ii va taia buzele in 6 parti…a cincea oara ii va rupe ambele brate numai sa o vada cum sufera pana aproape de moarte…si in ultimul rand o va privi cu un amuzament desavarsit cum moare chinuindu-se de moarte…toate acestea sunt gandurile unei fantome sadice fara mila care nu poate trece de partea cealalta deoarece ii place iadul si tot ce ii ofera el…
Toate aceste lucruri au fost tragica imagine a mortii Lilianei…o fata in varsta de numai 20 de ani…
Fantoma inca mai face victime intr-un apartament din Pitesti…toate aceste lucruri fiind spuse din jurnalul fetei care cu o minte bolnava a fost pusa sa isi scrie in jurnal chiar si pe,, patul mortii" numai pentru a-si imagina satisfactia de a vedea o victima scriindu.si sfarsitul……
SPUSA DE UN PRIETEN:
A fost odata…..cam acum 60-70 ani…..tot ce stiu e ca era bunica mea mica….o femeie nebuna ce traia in casa de langa iaz ……nimeni nu indraznea sa treca prin fata acelei case deoarece se zicea k acea femeie reusea cumva sa ii doboare sip e cei mai fortzosi oameni apoi ii tortura pana mureau….da stiu creppy…si se spune ca acea fameie bantuie si acum acele locuri. Sigur eu nu prea credeam aceste lucrururi asa ca eu si o prietena Ioana am incercat sa aducem la lumina adevarul despre aceea casa :s (nu stiu ce ne apucase ) dup ace am auzit aceeasi poveste si de la bunica, vecinul etc. etc. Asa k intr-o zi de vara pe la ora 12 (nu eram proaste sa mergem pe intunerik ) am luat 2 lanterne si 2 sicle cu apa sin e-am inceput drumul spre acea casa. Am ajuns in fata ceasei…toate bune si frumoase doar cu o singura problema era : CUM SA INTRAM IN ACEEA CASA?!?! Usa era batua in cuie asa ca nu prea putem intra…. Ioanei ii veni o idée: v-a incerga sa sparga fereastra…dar cu ce? Am luat amandoua pietre si am incercat sa spargem fereastra. N-ea iesit din prima si am reusit sa trecem in casa. Casa nu era mare, o normala casa de la tara. "Mare lucru" imi spun eu…dar m-ai tarziu imi dau seama ca am facut o mare greseala. Nik neobisnuit pana acum pana cand Ioana tipa din toti rarunchii " AAA!". Eu fug repede sa vad ce s-a intamplat si o vad pe Ioana alba ca varul sip e jumatate lesinata! Statea incremenita cu mana spre o oglinda veche veche in care nimic nu se vedea! "Ce? Ce? Ce s-a intamplat? Zic eu pe jumatate speriarta.
-O, o, o femeie era in oglinda! JUR!
- Oh ficoasa mic ce esti! NU e NIMIC aici! Bunici vor doar san e sperie!
- Dar JUR K ERA CEVA ACOLO! SA MOR YO!
-Hai gata gata, k nu ti-a reusit poanta, nu m-ai speriat!
- Of! Dao-ncolo de expedite stupida! Eu sunt AFARA!
- OK prostuto :p!
Si asa ma certasem cu YoYo… "uraa" …dare u am continuat sa ma plimb prin casa. Am trecut prin asa zisa bucatarie, prin odaie, am dat de soba din care au ramas doar cateva caramizi dap fara sa imi dau seama m-am impiedicat…si de ce m-am impiedicat: DE UN OS! Da de un os! Am inghetat de frica dar m-am gandit " Dee… trebuie sa fie de la un caine prost ce a intrat aici ni nu a mai putut iesi…" si fara sa imi dau seama am ajuns in fata oglinzi in care s-a speriat YoYo…. Am ridicat privirea catre oglinda si mi s-a luat respiratia! O babutza de 65-70 de ani se reflecta in oglinda! Am incercat sa tip dar nu mai aveam glas! O vedeam punand mana pe umerii mei si chiar ii simteam respiratia inghetata pe sirea spinarii! Singurul lucru pe carwe mi-l amintesc este ca am tipat si ca am cazut la podea. nu stiu cat am stat inconstienta dar m-am trezit pe banca din fata curtii bunici mele. Ioana mi-a spus ca m-a auzit tipand in timp ce ea era in fata casei asteptandu-ma si m-a tarat afara din casa…. singurul lucru pe carea ea l-a auzit a fost un fel de tipat…. amandoua eram albe ca varul si am promis san u mai punem piciorul acolo. Cand am venit inapoi acasa la Bucuresti nu am mai vorbit despre aceasta intamplare niciodata, acum scriu cu mana tremuranda de fica ultimele randuri:
STATI DEPARTE DE CASA DE LANGA IAZ DI N SATUL BROSCENI( nu radeti cautati pe harta este un sat adevarat!)
POVESTEA 3
Intr-o seara 3 prieteni : Alex, Dragos si Teo se jucau cu mingea. Teo a dat din greseala cu mingea in geamul de la parter al unei case unde in urma cu 10 ani murise un militar. Au intrat in acea casa sa recupereze mingea, dar au gasit-o sparta cu un bilet in ea. In bilet scria : Dupa ce voi muri daca cineva va arunca cu ceva in casa mea va fi blestemat cu tot cu martori! Atunci au fugit fara sa mai ia mingea...S-au asezat pe o banca si au inceput sa vorbeasca despre diferite jocuri. Atunci au auzit pe cineva care ciocanea in geamul de la bloc. Usa blocului s-a deschis singura. Dupa putin timp pe prima treapta a scarii au vazut un militar cu jumatate de fata taiata si piciorul la fel. Era plin de sange. S-au speriat si au fugit. Cand s-au uitat militarul disparuse.In acea noapte toti au dormit la Teo. Nu puteau dormi asa ca au aprins calculatorul si citeau glume. Deodata usa s-a deschis si in fata le-a aparut acel militar. Copii au inchis ochii si au inceput sa se roage. Dupa cateva minute au intrat in camera parintii copiilor acestia le-au spus tot dar nu i-au crezuT
Strada Coper Black nr 7 era supranumita si strada infernului. Acolo au avut loc cateva accidente groaznice. Acea strada lunga era un adevarat cimitir cu morminte numite case. Nimeni nu indraznea sa intre in casele oamenilor morti nici macar pentru a le lua cadavrul. Acestea erau peste tot : pe strada, in case, masinile erau pline de sange. Miranda era stiuta de toata lumea ca fiind o fata plina de viata si mereu cu zambetul pe buze. Intr-o zi a primit un telefon care a schimbat-o pe veci. : -Alo, alo e cineva acolo?
A inchis telefonul. Acesta a sunat iar, Miranda a raspuns dar ca de obicei nu zicea nimic. A treia oara Miranda a vrut sa sune inapoi dar a intrat robotul care a zis : Nr format este detinut de o persoana moarta. Imediat dupa incercarea ei a mai fost sunata o data, iar vocea de la acel telefon i-a zis :
- Ma cauti? Stii cine sunt?
-Nnnuu
-Atunci afla! Vino pe strada Coper Black daca vrei sa mai traiesti!
Miranda a crezut ca era o gluma dar cand a ajuns acolo nu era nimeni in afara de oameni morti si sange. O luase cu fiori. Deodata suna iar telefonul iar vocea ii spune : - Vad ca ai ajuns! Acum intra in casa a carei usa e inscriptionata cu sange de pisica. E deschis special pentru tineMiranda vroia sa plece dar ceva o retinea sa mearga inainte, probabil gandul ca era o farsaA zarit usa si intai s-a uitat la ce scria pe ea. Era scris : Felicitari pentru masina M! Bine ai venit in Iad! Ciudat era ca pe fiecare usa scria cu ceva rosu cate o litera, iar acea usa era singura pe care scria cu sange de pisica. -Buna e cineva aici? In fata ei aparura 5 cadavre pline de sange si cu chipul alb. - Ne cunosti? Miranda incepu sa planga si se gandi mai bine despre cine este vorba si isi aminti de 5 copii care se jucau pe strada Coper Black cand aceasta era una normala. Ea abia isi luase carnetul si isi invitase prietenii la o tura cu noua ei masina. Inainte de aceasta tura fusesera la o petrecere, iar ea era beata si i-a calcat pe cei 5 copii. Fantomele lor s-au apropiat de ea si repetau mereu : Podul de piatra s-a daramat, a venit apa si l-a luat, vom face altul mai dureros care sa ucida omul ticalos Atunci Miranda isi aminti ca ultimul joc din viata lor fusese -Podul de piatra- si ca acesta va fi si sfarsitul ei. Copii s-au luat de mana si au omorat-o in niste flacari imense cantand melodia -podul de piatra- facuta de ei. Deodata in mijloc s-a aprins un foc imens arzand-o pe Miranda. Inainte fata a inchis ochii gandindu-se la tipetele copiilor indurerati striviti sub rotile masinii

| AndreyFCD a răspuns:

A pus soferul Justin Bieber intr-o excursie in timp ce eram in autocar.