anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU... spuneti-mi va rog cum sa fac sa invat mai repede. voi ce metode folositi (in afara de copiatul la teste si altele de genu asta, pentru ca urasc copiatul).
ma chinui sa o saptamana sa invat si nu memorez nimic. voi cum procedati? fara pastile si alte treburi...

Răspuns Câştigător
| mooska a răspuns:

Incearca sa faci diferite scheme, poti sa o colorezi in diferite culori

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca nu reusesti sa memorezi inseamna ca nu te-ai nascut sa fi AS la invatat. Fiecare om se naste cu mintea diferita dar asta nu inseamna ca esti prost esti bun la altceva dar nu la invatatura. Liceu il termini tu pentru ca maicata da o spaga acolo dupa aia iti cauti de munca.

| lizemm a răspuns (pentru mgtow):

Dragul meu, nu stiu cum sa iti spun dar nu ti-m spus sa iti dai cu parearea. am cerut un sfat. te rog sa faci difernta intre a-ti spune parerea si a da un sfat cuiva. si nu cred ca nu sunt buna la invatatura din moment ce ma doar 9 si 10 la facultate. la cursul asta pur si simplu nu mai merge... daca nu stii despre ce e vb mai bine taci si nu te baga in seama. daca stii da dai un sfat bine, daca nu stai in banca ta si inca un lucru, mama nu are cum sa dea spaga la liceu pentru ca este moarta. daca asa faci tu asta nu inseamna ca asa face toata lumea.

| mgtow a răspuns (pentru lizemm):

Atunci dc te plangi ca ti-e greu? Daca esti desteapta stai si tocesti pana prinzi ce trebuie.

| lizemm a răspuns (pentru mgtow):

Tocmai asta e, eu nu tocesc, invat logic. si la ce am de invatat nu este nici o logica. si nu m-am plans. am cerut un sfat.

| William a răspuns:

Pe mine ma apuca o lene de nedescris cand vreau sa invat la ceva. Totusi reusesc sa imi aduc aminte chestii din clasa si mai scriu ceva in lucrare. Nu ai decat sa iei pastile... daca nu mergi la olimpiada la toamna sau la vara cand o fi.

| NuAmGasitUnNume a răspuns:

Inregistreaza-te citind lectia si pune-o sa cante toata ziua.

| lizemm a răspuns (pentru NuAmGasitUnNume):

Am 50 de pagini crying((

| NuAmGasitUnNume a răspuns (pentru lizemm):

Ok, asta e clar singura metoda.

| lizemm a răspuns (pentru NuAmGasitUnNume):

O sa incerc. multumesc.

| SlєndєrGirL a răspuns:

Ia memo+ se gaseste la farmacii

| lizemm a răspuns (pentru SlєndєrGirL):

Fara pastile am specificat...dar mersi ca ai facut efortul sa imi scrii.

| SlєndєrGirL a răspuns (pentru lizemm):

Atunci citeste cat de mult poti si retii tu esentialu'

| Alex299 a răspuns:

Citeste in gand, eu asa fac (pune-o sub cap big grin)