anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stateam si ascultam muzica, si am dat peste melodia asta :

https://www.youtube.com/watch?v=wh-1SDOjOZE

Si mi-am adus aminte ca atunci cand eram mic, eram innebunit dupa melodia asta, era melodia mea preferata, chiar daca nu intelegem nimic din ea. Si apoi am inceput sa imi adunc aminte de toate trupele care imi placea sa le ascult cand eram mic, astea fiind Tatu, Andre, O-Zone, si multe altele.
Voi ce ascultati cand erati mici? Va aduceti aminte cu drag de acele momente? Cunoasteti melodia si trupa din link-ul de mai sus?

18 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Da,imi aduc aminte de melodia asta de la tv atuncea cand nu aveam cablu-tv, era transmisa de postul strain SUPER CHANNEL!

| Clorox a răspuns:

Cand eram mic si auzeam whip my hair innebuneam laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru Clorox):

Whip my hair de la Willow Smith?

| Clorox a răspuns (pentru Mayhem666):

Da!

Dar Whip my hair nu e chiar asa de veche, e doar de 6 ani. Oh, dar stai, tu acum 6 ani aveai 9, nu? Acum ai 15? Nu stiu de ce, dar am avut impresia ca ai 18 ani.

Arat ca un tip de 18 ani... laughing

Iar eu la aproape 21 arat ca cineva de 16, maxim 17 ani, asa imi spun oamenii care nu ma cunosc, si care ma intalnesc pentru prima oara, o data cineva mi-a spus ca nu am mai mult de 15 ani.

OMG

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Semnal M, Compact, ABBA, Rod Stewart, Sandra, Roxette, Aqua, Vangelis și mai sunt.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si mie imi placea O-Zone cand eram mic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ascultam O-zone, Active, Be3 si Cocktail.

Stiu ca eram nebuna dupa o-zone. In perioada aia venisera in vacanta niste prieteni de familie cu fata lor si cat erau parintii plecati aia a reusit sa-mi rupa caseta si am dat-o afara din casa.laughing

| August99 a răspuns:

Cand eram mica ascultam ce se dadea pe la radio

| Juviia a răspuns:

Și mie îmi plăcea O-Zone

| тecнιннιlα a răspuns:

T.A.T.U.