| Cookiee9712 a întrebat:

Stie cineva daca se fac ore maine in Bucuresti? Stam acasa sau mergem la scoala?hee hee Scuzati categ.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O sa mai stati in casa o saptamana.

greece12
| greece12 a răspuns:

Si de ce intrebi la Dragoste si Sex?
"Scuzati categoria" nu e o scuza, este incalcarea regulamentului, intrebarea ta e irelevanta pentru categoria la care e postata.
Va fi raportata si stearsa.

| Cookiee9712 explică (pentru greece12):

Draga Greece12, sa stii ca nu sunt singura persoana care face asa. Sunt multi altii care au facut lucruri si mai grave decat sa puna o intrebare la categoria gresita happy

| greece12 a răspuns (pentru Cookiee9712):

Stiu,iubita si imi pare rau pentru tine si pentru cei ce au raspuns.
Dar, nu pot trece cu vederea.
Intrebarea este deja raportata.

| Cookiee9712 explică (pentru greece12):

Ma rog.

| alexeanca a răspuns:

Incepand de Joi se fac ore in Bucuresti.A anuntat la stiri.http://www.antena3.ro/......54654.html

| Allex7 a răspuns:

Probabil nu a facut-o intentionat a realizat ca a gresit categoria *grece* asteapta si varianta ei nu mai actiona pe cont propriu mersi.

| greece12 a răspuns (pentru Allex7):

Foarte bine,sa reposteze la o categorie potrivita,Informatii Utilitare,Adolescenti,Conversatii,Timp liber!
Bineinteles ca nu o invinuiesc de vreo intentie rea,dar obisnuinta de a posta vrute si nevrute la Dragoste si Sex,trebuie sa dispara!
Si nu numai la Dragoste si Sex,pe tot site-ul TPU.
Eu pierd acum timp pe care as fi putut sa-l folosesc mult mai bine,ajutand un copil care intreaba ceva la Dragoste si Sex.
Si,in loc de asta,raspund in nestire la o intrebare irelevanta pentru categoria la care a fost postata,pentru ca fata care a postat a dat click pe Dragoste si Sex din obisnuinta,cand a postat!
Ei,i-a luat doar o secunda.
Mie, nu stiu ca n-am cronometrat, dar stiu ca e cazul sa incepem sa respectam regulamentul pe site-ul asta.
Cu totii.

| NOname a răspuns (pentru Allex7):

Alexandru, dacă era o greșeală neintenționată, nu scria "scuzați categoria".
Știa că nu e bine ceea ce face, dar tot a făcut-o.

CrisaLove, pe viitor, dacă nu vrei să-ți pierzi contul, respectă, te rog, regulamentul http://www.TPU.ro/intrebari-frecvente!
Vezi cât timp pierdem din cauza ta? Doar pentru că ți-a fost greu să postezi la categoria potrivită.

Întrebări similare