27 ani deoarece e nascuta in 1983
María Florencia Bertotti Baleirón, cunoscută ca Florencia Bertotti, (n. 15 martie 1983) este o actriță și cântăreață argentiniană. Este cunoscută mai ales pentru rolul principal din filmul Nini.
S-a născut la Buenos Aires în 1983. A debutat pe scenă de la 12 ani și a interpretat diverse roluri în film și teatru.
În perioada 2006 - 2010, a fost căsătorită cu Guido Kaczka, alături de care a fost producător executiv al serialului menționat. În prezent se află într-o relație cu Federico Amador, unul dintre actorii principali ai aceluiași film.
În 1998 a fost nominalizată în cadrul Argentine Film Critics Association Awards pentru rolul Aneta din filmul El faro. În 2004 a fost nominalizată pentru rolul Florenciei din filmul Floricienta pentru premiile Martín Fierro și respectiv Clarín, pentru primul dintre ele fiind nominalizată și în anul următor.
Pentru rolul Valeriei din Son amores obține doi ani consecutiv, în 2002 și 2003, premiul Martín Fierro, iar în 2003 premiul Clarín.
fundita?
Pai este nascuta in 1983 deci are 27 de ani, e din argentina
are pagina de facebook, un coleg de al meu i-a vazut pagina si mi-a dat linkul, dar nu il mai stiu sigur
Buna!
Florencia Bertotti are 27 de ani deoarece este nascuta in anul 1983 pe dat de 15 martie, deci este zodia pesti.
Ea are si un copil cu regizorul Guido Kaczka cu care a si regizat serialul Nini de un an si jumatate pe care il cheama Romeo. De aceea melodia"Mi Romeo" este dedicata lui.
Dar relatia dintre cei doi(Florencia Bertotti si Guido Kaczka) a durat numai 4 ani deoarece ei au divortat in anul 2010. In prezent ea are o relatie cu Federico Amador(Tomas). Ei s-au indragostit pe parcursul serialului Nini.
Sper ca te-am ajutat! Pa-pa!
Eu cred ca are 27 de ani ca selina doar ca selina are 26 iar tomas are 28
Tanara actrita argentiniana Florencia Bertotti joaca rolul lui Nini in serialul Disney cu acelasi nume. Florencia s-a nascut la 15 Martie 1983 in Buenos Aires (Argentina) are deci 27 de ani si este in zodia pesti. A debutat pe scenă de la 12 ani și a interpretat diverse roluri în film și teatru.
In rolurile principale in serialul TV Nini:
- Nina Nini Gomez / Nicolas Zampano (jucat de Florencia Bertotti): Este principalul personaj feminin. Este indragostita de Thomas Parker de la prima întâlnire. Nini lucreaza deghizata ca sofer sub numele de Nicolas Zampano pentru Tomas.
- Thomas Parker (jucat de Federico Amador): Este îndragostit de Nini, are 4 copii (Martin, Chow, Chama, Cecilia) şi este noul ambasador
- Celina Martinez Paz (jucat de Paula Morales) este secretar personal Thomas Parker
Familia Parker
- Martin Parker (jucat de Juan Manuel Guiler): 17 ani, este îndragostit de Sophia şi Lola.
- Chow Parker (jucat de Melanie Chong): 14 ani
- Chama Parker (jucat de Sheyner Cristian Díaz Gómez): 8 ani
- Cecilia Parker (jucat de Iara Muñoz): 6 ani, un prieten al lui Nini
Personalul Ambasadei
- Horacio Raimondi (jucat de Héctor Díaz) este majordomul
- Angel (jucat de Sebastian Mogordoy)
- Lupe (jucat de Marta Paccamici) este bucătar este talentat şi de neînlocuit
- Hector Gomez (jucat de Pablo Napoli) este grădinarul şi este bunicul lui Nini
- Carmen Juarez (jucat de Vanesa Butera)
- Victoria Acuña (jucat de Maida Andrenacci)
- Sebastian Gallardo (jucat de Diego Gentile)
Nu-i adevarat federico aamador are 37 ani am vaz pe toate blogurile si chiar pe al lui
Simpluuu întreabă: