anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca e cam tarziu, dar la multi ani tuturor!
Va spumeam mai devreme dar am fost pe casa, ca sa vad artificiile.
Ce faceti? Ce va doriti in acest an?

41 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| faramatania a răspuns:

La mulți ani și ție, iar noul an să-ți aducă numai bine!happy

| Mayhem666 a răspuns (pentru zanacapsunica):

Dar nu aveai numele anelise? Sa stii ca erai acolo in desen, poate nu te-ai uitat bine. Nu e vina mea ca acum ai alt nume laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru faramatania):

happy

| Clorox a răspuns:

La multi ani și ţie.

| A02Sniper a răspuns:

La multi ani!

| Mayhem666 a răspuns:

De ce sunt preferatul tau?

Nu stiam cum arati, asa ca am pus si eu o culoare care credeam ca ti s-ar potrivi happy

| Mayhem666 a răspuns:

Mereu este un cuvant cam mare, sa zicem ca aproape mereu.

| Axely a răspuns:

Hmmm... la multi ani la fel! ^.^
Îmi doresc o persoana doar atat xD

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Artificiile - chestiile alea care polueaza mediul? Eu le-am ratat sad, aveam ochii lipiti de tv ( la propriu).laughing Acum tot ce vreau e sa fiu sponsorizata de o firma de picaturi de ochi si sa ma tin de serialul peste care am dat in seara asta ^^

Tu ce-ti doresti?

| untu a răspuns:

Eu imi doresc ca acest anul nou 2017 sa ne aduca multe bucurii, sanatate, liniste, reusite la toate, sa-mi indeplineasca toate dorintele si sa-mi rezerve in viata foare multe surprize frumoase si placute! AMIN!
Doamne-ajuta!

| Mayhem666 a răspuns:

Cine? Eu? Intotdeauna ^.^

Stiu laughing
Apropo, mersi

| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa iau toate examenele (cu note mari), sa invat mai bine limba japoneza, sa am cat mai mult timp sa ma uit la animeuri si sa citesc manga, sa iau permisul, sa calatoresc, sa slabesc inca vreo 5 kg, ca sa ajung la 55 de kg, si mai multe chestii, am o lista interminabila laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mayhem666):

La ce provizii te laudai ca ti-ai facut in camera nu cred ca se poate nici daca pui acatiste la biserica laughing
Eu vreau sa mai pun 5, pacat ca nu merge un transfer virtual :'(

Hmmm... de ce nu? Sigur!
* Virtual Hugs*

Da, deja am mancat 2 pungi de chipsuri, doua de pufuleti, una de covrigei, jumatate de punga de alune, ma baut si aproape o sticla de 2 L de cola, mai slabesc eu la anul laughing Deja mi s-a facut foame iar, si abia acum o ora am terminat de mancat laughing
De la ora 5 dupa amiaza tot mananc in continuare, nu stiu unde tot incape atata, dar parca nu ma mai satur rolling on the floor
Oricum, pot sa mananc cat de mult vreau, ca greutatea de 65 nu pot sa o depasesc, niciodata nu am depasit-o oricat de mult as manca, dar vreau sa ajung la 55 de kg, si e cam greut, acum am reusit sa am doar 60, dar trebuie sa mai perseverez ca sa ajung la 55.

Asa este, ai mare dreptate happy

Mersi, stiu laughing

anonim_4396

Pentru cate persoane mananci?laughing Iti inteleg apetitul si eu am avut perioade in care mancam non-stop si imi era foame permanent, dar multi ani mai mult de o gustare si o masa seara nu bagam in mine laughing Daca vrei si permis e clar, deja te vad cu o mana pe volan si cealalta in punga de cipsuri! laughing Eu am 58 si ma vad slaba dar daca as avea 65 cred ca as bubuii la " inaltimea " mea de strumf x_x

Eu am 175 cm, nu sunt foarte inalt si am 60 de kg, deci nici foarte gras nu sunt, dar eu sunt incapatanat, si vreau sa slabesc, sa ajung pe la 55, sau maxim 58 de kg.

anonim_4396

Eu am 160 laughing, eh noi avem idealul nostru de perfectiune ( sau pitic pe creier laughing ) pe care vrem sa-l atingem