O mica excursie de 5 minute pe wikipedia ti-ar rezolva engimele
Dar azi sunt bun asa ca iti explic.Cei de mai sus fac parte din aceeasi rasa,rasa galbena(adica oamenii cu ochii alungiti)nu vorbesc aceeasi limba, desi pentru tine toate suna ca "chun jong ding dong", nu au acelasi alfabet si au traditii diferite
Coreenii, japonezii si chinezii sunt toti asiatici si seamana la chip dar vorbesc limbi diferite si au culturi diferite.
Sunt de acord cu Matt24 intr-un fel. ei chiar fac parte din acceasi rasa, cea asiatica si sunt toti galbejiti :X doar ca difera foarte mult si limbime si aspectul lor. eu imi dau seama de natia lor dupa ochi. au ochii diferiti . Nu am dat un raspuns prea stiintific, dar sper ca ajuta >
E ca si cum un FRANCEZ ar intreba daca romanii si rromanii sunt aceeasi chestie (adica romanii si rromi). Sunt din asia, dar vorbesc 3 limbi diferite.Pana si expresiile lor sunt diferite,Chiar vedeam la tv undeva cum cineva intreaba care dintre japonezi si chinezi sunt cei care au ochii somnorosi,si care sunt cei cu ochii furiosi. Poate toti au fost la fel, si vantul din zonele respective le-a afectat privirea si felul cum sunt asezati ochii.(caterinca, sper ca-ti dai seama ).
Doarunaltutilizator întreabă: