Sa-ti explic ceva:
Tu urasti manelele, unii urasc nightcore-ul, si tot asa... Chiar crezi ca-i pasa cuiva ce crezi despre un gen cat timp unei persoane ii place?
Eu nu ascult manele, dar nici nightcore, ambele sunt oribile in opinia mea.
Nu stiu de ce va bagati nasul in chestii de genul, daca stiti ca nu va plac!
La fel si cu alte exemple:
Hei, mie nu-mi place X, cui nu-i mai place X? De ce ai intreba asta? Chiar nu vezi ca-i irelevanta postarea?
In fine, nu am intentii rele!
Da,intr-adevar. Sunt jalnice! mai putin cele care au ca si subiect iubirea fata de parinti. Acelea mi se par potrivite. Da' restul care se refera la smecherie si iubirea fata de un prieten/a sunt nasoale.
Nu toate manelele sunt oribile ma refer la alea vechi, mie imi plac unele piese pentru ca imi reflecta gandurile, grijile, trecutul
nu vad ce e in rau a in a asculta o piesa de dragoste?
https://www.youtube.com/watch?v=prYPP_PHNmA
Nu esti singur...si eu le detest,sunt lipsite de cultura,mare parte sunt copiate din alte melodii,mi se pare mai mult larmă decat muzica,in versuri e vorba despre avere, femei, bautura(in majoritatea melodiilor) etc.
Nu am nicio problema cu cei care asculta, fiecare cu preferintele lui, dar dupa mine cei care le compun ar trebui spanzurati.
Nu spanzurati, ci mai degraba torturati, ca sa simta durerea pe care o indura urechile noastre cand auzim asemenea cantece jalnice si de prost gust. Nici eu nu am o problema cu cei care asculta manele, dar am o problema cu cei care asculta manele si ma fac si pe mine sa ascult. Am un coleg de camera care asculta manele date la maxim, si chiar si daca am castile in urechi, si muzica data la maxim, tot se aude de la el, si urasc asta.
Eu cand vb de ele ma refer la muzica din ani 2000 nu in prezent, personal nu-mi place muzica din prezent, inainte muzica era mai frumoasa nu asa comerciala, si eu urasc unele piese care sunt proaste, dar alea care exprima ceva emotional imi plac si HP hop care transmite ceva, imi plac chestile care transmit ceva, ascult si rammstein si blutengel
socipath63092 întreabă: