anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca nu este bine sa judec, si probabil urmatoare intrebara o sa vi se para rasista fata de acest gen de muzica, dar, sunt singurul care crede ca manelele sunt oribile, si ca acest gen muzical este oribil?
Mai este cineva pe aici care uraste manelele?

60 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Pe cea mai mare parte pot zice că da, le urăsc.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Ce meciuri frumoase sunt acum, Napoli aproape s-o scoata pe Real/

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Concentrează-te pe Arsenal, deși oricum nu mai are șanse.

Am ratat mult, nu ma asteptam sa joace Bayern asa de slab, dar sunt calificati deja din tur, nu mai aveam sanse oricum cu ei, macar sa-i batem la un scor bun, si sa nu luam gol, macar de era penalty la Walcott, mai crestea tensiunea la final, nu era rau un 2-0 de la pauza.

| Clorox a răspuns:

Sa-ti explic ceva:
Tu urasti manelele, unii urasc nightcore-ul, si tot asa... Chiar crezi ca-i pasa cuiva ce crezi despre un gen cat timp unei persoane ii place?
Eu nu ascult manele, dar nici nightcore, ambele sunt oribile in opinia mea.
Nu stiu de ce va bagati nasul in chestii de genul, daca stiti ca nu va plac!
La fel si cu alte exemple:
Hei, mie nu-mi place X, cui nu-i mai place X? De ce ai intreba asta? Chiar nu vezi ca-i irelevanta postarea?
In fine, nu am intentii rele! happy

Era și normal să joace așa, vorba ta, sunt ca și calificați. Poate lăudai echipa ca maestra revenirilor însă acum nu îi văd în stare!

| Donsavas a răspuns:

Da,intr-adevar. Sunt jalnice! mai putin cele care au ca si subiect iubirea fata de parinti. Acelea mi se par potrivite. Da' restul care se refera la smecherie si iubirea fata de un prieten/a sunt nasoale.

| T0T a răspuns (pentru Clorox):

Pe TPU multe întrebări pot fi considerate irelevante însă omul cere o opinie și cred că e ok fiind la categoria conversații.

Joaca Bayern... nu Reading!
Stii ceva? Indiferent daca batem, daca pierdem sau facem egal, tot eliminati vom fi, macar s-o vad pe Arsenal ca joaca asa pana la final,,, cu determinare. Vreau sa o vad ca o familie, nu ca echipa/

Asta da, păi baftă, sper să fii satisfăcut măcar puțin la final.

Arsenalul, cu dus si intors,, m-am obisnuit cu ea, cand bate pe oricine si cand si-o ia de la oricine.
Vedem de la anul schimbarile, te uiti la vreun meci?

Neah, am făcut altele. Aș vrea să mă uit în faza următoare și să iau abonament la Dolce pe internet.

Sa vezi ce rad daca Realul si Varza sunt scoase din optimi,, se da batalia intre Bayern si Juventus apoi si poate City.
Eu le vad pe net, comentatorii englezi iti dau o stare mai buna cand ii auzi, mi s-a luat de comentariile alea pe langa subiect ale romanilor

| RAY a răspuns:

Nu toate manelele sunt oribile ma refer la alea vechi, mie imi plac unele piese pentru ca imi reflecta gandurile, grijile, trecutul

nu vad ce e in rau a in a asculta o piesa de dragoste?
https://www.youtube.com/watch?v=prYPP_PHNmA

Eh mie mi se par mai intenși de multe ori românii noștri, sincer.

| Mayhem666 a răspuns (pentru RAY):

Nu am dat click pe link, pentru ca vreau mai intai sa te intreb daca este manea?

| RAY a răspuns (pentru Mayhem666):

Da,las ca nu mori daca o asculti, ce anume urasti tigani sau pisele? tigani dragul meu sunt produsul vostru, tigani vau copiat si acum va speriati de voi asa si hitler s-a speriat de evrei asa si americani de mexicani

| BlackRose03 a răspuns:

Nu esti singur...si eu le detest,sunt lipsite de cultura,mare parte sunt copiate din alte melodii,mi se pare mai mult larmă decat muzica,in versuri e vorba despre avere, femei, bautura(in majoritatea melodiilor) etc.
Nu am nicio problema cu cei care asculta, fiecare cu preferintele lui, dar dupa mine cei care le compun ar trebui spanzurati.

Cateodata, sunt ok,, cat de cat!

Nu urasc tiganii, pur si simplu urasc manelele. Asta e tot, pur si simplu nu agreez manelele.

| Clorox a răspuns (pentru T0T):

Ok, am inteles, eu i-am dat-owinking

| Mayhem666 a răspuns (pentru BlackRose03):

Nu spanzurati, ci mai degraba torturati, ca sa simta durerea pe care o indura urechile noastre cand auzim asemenea cantece jalnice si de prost gust. Nici eu nu am o problema cu cei care asculta manele, dar am o problema cu cei care asculta manele si ma fac si pe mine sa ascult. Am un coleg de camera care asculta manele date la maxim, si chiar si daca am castile in urechi, si muzica data la maxim, tot se aude de la el, si urasc asta.

| Mayhem666 a răspuns (pentru 私は日本が大好き):

De tine stiam, ca mi-ai spus ca urasti manelele si muzica populara, exact ca mine.

Eu cand vb de ele ma refer la muzica din ani 2000 nu in prezent, personal nu-mi place muzica din prezent, inainte muzica era mai frumoasa nu asa comerciala, si eu urasc unele piese care sunt proaste, dar alea care exprima ceva emotional imi plac si HP hop care transmite ceva, imi plac chestile care transmit ceva, ascult si rammstein si blutengel

Eu ascult cam orice in afara de manele si populara, sau orice este inrudit cu acestea. Cel mai mult ascult rock, pop, dubstep, urban, dance, trap, relaxing, medieval, k-pop, k-rock, etc.

Asculti doar ca sa asculti sau isi transmite ceva?

Multe melodii le ascult, pentru ca imi plac cum suna, dar sunt si multe altele, care transmit ceva, un mesaj, fie despre viata, fie despre prietenie, fie despre altceva. In general ascult muzica, care si transmite ceva, dar suna si bine.

| 私は日本が大好き a răspuns (pentru Mayhem666):

K-pop BTS Not today,spring day, fire, boy in luv, no more dream, N.O etc.
Exo-MAMA laughing

| Superior a răspuns:

Manele ascult ocazional la tara, ca se potrivesc cu mediul.