| DeeaPuff a întrebat:

Stiu ca nu este categoria cea mai buna pentru intrebarea mea, dar ...veti vedea.Stie cineva un leac pentru lene si plictiseala.Adica serios chiar am nevoie de ceva care sa ma scape de lene si plictiseala! Dau fundahappy

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

In primul rand trebuie sa dai la o parte calculatorul, nu-l mai folosi pentru jocuri si...tpu. [ Re]descopera placerea lecturii. Apoi, in functie de buget, iesi tot mai mult la un spectacol, la un film sau cel putin plimbarile prin parc. Practicarea unui sport ar fi ideal. Cat priveste gasca, e posibil sa trebuiasca o remaniere...

7 răspunsuri:
| moniquah a răspuns:

Mmm... pai iesi cu prietenii la o plimbare, citeste, vizioneaza un film bun, fa drumetii, fa-ti noi prieteni, cheama-ti prietenele la tine, faceti-va masti, gatit, povestit, dar in primul rand lasa PC/laptop

| xBya a răspuns:

Dar cum ai ajuns sa fii lepra? Cheia sa scapi de astea doua insusiri e sa ai vointa, sa ai ambitie, sa ai o tinta, o directie, sa-ti pese de ceva/cineva atat de mult incat sa-i dedici timpul tau. Atata vreme cat n`ai asa ceva, degeaba te`apuci sa-ti faci zeci de listute cu activitati felurite, ca n`o sa-ti vina sa le faci din placere, ci o vei lua ca pe o obligatie. O sa ti se faca scarba de ele la un moment dat.
Asa ca, fata mamii, pune`te si rascoleste`ti mintea, sufletul, ce vrei tu, si descopera ce vrei cu adevarat. Sau cel putin, ce voiai, de la viata.

| Ioscaa1 a răspuns:

Du-te cumparati o bicicleta fa si tu rost de vreo 50 de lei du-te la un suc cu niste prieteni iesi des afara in pauze la scoala du-te prin curte lasa calculatorul ca nu-i bun de nimic numa te plictiseste mai mult si strica si vederea

| aleahimk a răspuns:

Leacul este propria vointa. Doar nu o sa gasesti pastile pentru lene laughing Trebuie sa iti impui tu sa faci ceva. Un mic program cu ceea ce ai vrea sa faci intr-o zi si sa incerci sa tai de pe lista cate o activitate deja facuta te va motiva si pe viitor si nu o sa mai ai nevoie de un program pentru a face ceva util cu viata ta.

| Karlitta a răspuns:

Hmmm....am cautat destul de mult dar fara succes.Sa.mi zici si mie daca.l gasesti tu prima.

| BoggyP a răspuns:

Incearca jocurile pentru calculator, mai un site deochiat, vezi tu..., iesi cu prietenii la un fotbal sau cv, asculta muzica... uitate la niste faze comice.mai si invata pentru scoala daca e neaparata nevoie.in general fa ceea ce iti place cu adevarat.

| RaduBoss98 a răspuns:

Incearca sa iti ocupi timpul cu jocuri sau fa ceea ce iti place, sau... fa-ti o prieten/a daca nu ai deja. Iesi in oras distreaza-te!

Întrebări similare