| gyna201 a întrebat:

Hey tpu.Sunt un pic confuza in legătură cu o situație si mi-aș dori sa aflu câteva păreri de la voi:*! Alaltaieri m-am întâlnit cu un băiat.a fost prima ieșire..il știam de pe net.Ne am înțeles destul de bine, părea totul ok... Când am ajuns acasa am fost curioasa sa vad daca o sa ma bage el in seama.M am bucurat sa vad ca părea interesat de mine si chiar mi-a propus sa ne vedem a doua zi sau după patru zile după ce scăpa de munca.In seara aceea mi-a spus ca i-a plăcut f mult de mine si a fost deschis.Ce m-a șocat un pic este faptul ca a doua zi nu m-a mai căutat deloc...l-am întrebat "cf".a răspuns sec si a mai întrebat el așa câteva chestii dar foarte rece după care pauza Eu nu pot sa înțeleg..ma enervează sa stau așa sa ma gândesc ce naibii sa fac.Sa l bag in seama să-i spun ceva? Sau as părea penibila? Voi ce credeți? Eu chiar nu inteleg?sad E posibil sa nu ma fi plăcut?

13 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Poate ca este prins cu munca sau ceva.Incearca sa vorbesti cu el seara si de ce nu chiar sa il intrebi daca s-a intamplat ceva sau este suparat.Intereseazate daca are ceva probleme arata-i ca iti pasa iar daca vezi ca e asa rece nu ii mai scrie lasa-l sa te caute el sa nu cazi in penibil si sa spuna ca esti sacaitoare.

| LoveSleep a răspuns:

A citit bloguri din alea de "cum să vorbești cu femeile", iar acum creierul lui o ia razna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E incredibil. Daca te lua cu mesaje cu inimioare la prima ora parea disperat. Daca nu iti scrie, gata "soc". Era sa mint ca nici voi nu mai stiti ce vreti dar nu cred ca ati facut/o vreodata. Poate e ocupat cu munca? Te-ai gandit la asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

App. Daca stai sa te gandesti " voi arata penibil ca scriu eu " sau mereu stai cu gandul la ce e "bine" si ce e "rau" sa faci, nu ajungi nicaieri.

| munteanuionvictor a răspuns:

Poate era ocupat. Trebuie să aștepți un timp. Eu cred că te place.

Răspuns utilizator avertizat
| SaNNky123 a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu cineva din familiie care ar putea sa te ajute.
Parerea mea este ca si-a gasit alta> big grin