Poti sa o lasi in pace si sa nu o bagi in seama.
Urasc genul asta de oameni, inseamna ca fata aia, este lipsita de orice urma de personalitate. Singurul mod de a rezolva, o faci sa se simta naspa ca face asta, si gata. Dar desigur, acesta este un lucru rau, nu il motivez.
Hey... stiu cum e-nu prea ai ce face; nu stiu, incercati pur si simplu sa va comportati frumos, daca o imita si spune ceva amuzant, in mod ntural, sa chicotesti- gesturi frumoase- sincer, nu ai ce face- daca tu consideri ca nu ai prieteni care sa te influenteze in mod pozitiv, atunci incearca, sa, slabesti legatura cu ei- ea stie ca e copiata? doar ea o poate influenta; iar, in plus, probabil ca o copie, deoarece o vede- mai buna decat ea, mai... nu stiu, amuzanta, desteapta, ori altcevaa(nu am de unde stii ), si vrea si ea sa fie luata in seama- ma gandesc, ca, poate, de obicei nu e- sau nu a fost- '' cea mai populara(luata in seama) persoana'', si a fost ignorata, deci, incearca sa-si afunde tristetea, golul, in aceasta- daca mai ai nevoie de informatii din'' asa-zisa experienta a mea'' ) atunci iti voi spune cu placere- sper ca te-am putut ajuta ''fundele nu conteaza- sunt ca o mica fundita puse pe un adevar spus din suflet'' #funda_pe_statuie ( libertatii, ori Taj Mahal ) )