Pai, daca ea te-ar placea ar vorbi frumos cu tine, te-ar ajuta la ce poate ea si tia-r face complimente. Acum, daca nu face niciunul dintre aceste gesturi, recurge tu la tipuri de acest gen si mai adauga inca cateva: apar-o de orice tip de problema, daca face galagie in ore si profesorul ii spune sa se ridice in picioare asuma-ti tu responsabilitatea si spune-i ca tu ai fost, ajut-o la teme, vorbeste-i frumos, intra in vorba cu ea, fa-o sa rada. Dimpotriva, apar-o cat mai mult si asa va observa ca esti atras de ea fara a-i spune, iar daca se va simti si ea atrasa de tine iti va spune... Asa am fost si eu, tot ce ti-am zis sa faci am facut si eu si acum sunt cu ea . Asa ca, iti urez multa bafta!
Hey,uite azi, ne-am zambit destul de mult reciproc, si ne-am cam ajutat la un test.Parca parca, incep sa prind incredere, dar vreau sa i spun cumva, mai privat.Cum?
Daca o placi inseamna ca esti destul de matur sa intri in legatura cu ea. nu e nevoie sa ii spui ca o placi, asta ar strica totul la inceput. imprieteneste-te cu ea si apoi iesiti si lasa sa curga totul de la sine. gandeste-te ca esti singurul responsabil de viata ta si ca mai incolo o sa iti dai seama ca nu aveai motive sa fii asa emotionat