Du-te sa bei cu ei,, fii prietenos si uita de probleme.
da' bea cu masura, ca sa eviti dusul cu targa pana pe pat.
Nu asculta la altii. Nu trebuie sa ii copiezi pe ei. Iesi putin afara la aer si nu te baga cu ei la baut ca nu iti face bine.
Nu aveam de gand sa ii copiez, oricum mie nu imi place sa beau, si nu beau de fel, eu incerc sa ii ignor si ascult muzica prin casti si citesc o manga, dar nu prea pot sa ma concentrez.
Tu nu te lua dupa ala ce spune. Trebuie sa inveti, sa ai mintea limpede.
Acum problema e ca in afara de mine acum sunt inca 6 persoane in camera, si chiar incep sa ma simt inconfortabil.
De aceea zic eu ca sunt naspa caminele. Mai bine ti-ai fi luat o gazda si erai mai linistit.
Asa ma gandeam si eu inca din primul an, dar nu au fost parintii de acord.
De ce?
Spuneau ca e mult prea scump, si de aia nu au fost de acord. Singura parte buna la camin e ca fac doar 5 minute pana la facultate, daca as fi stat in gazda undeva mai departe, ar fi trebuit sa ma trezesc foarte devreme ca sa ajung la cursuri, si uneori mai avem cate o pauza de 2 ore intre cursuri, asa ca atunci ma duc la camin, daca as fi stat mai departe, nu as fi ajuns bine acolo, si ar fi trebuit sa ma intorc pentru curs, sau sa astept 2 ore pana incepe celalalt curs.
Mda, complicat. Insa erai mai liber. Nu trebuie sa suporti pe altii. Ai si din aia care sunt certati cu apa si sapunul?
Asa aveam eu, cand am fost prin 2008 la Busten la o cabana cu niste colegi, era una care daca venea langa tine, ii simteai ''parfumul'' prin toata camera.
Din fericire, nu am din aia, astia sunt curati, unul dintre ei il cunosc de cand eram la gradinita, si acum suntem amandoi la facultate, asa ca nu e o problema, partea naspa este ca el e cu bautura iar eu nu, si face urat atunci cand se imbata.
E naspa daca le are cu bautura de la varsta asta. Si mai face si urat.
Nu le are cu bautura de la varsta asta, le are mai de mult timp, cred ca din liceu, dar nu stiu sigur, ca nu am fost cu el la acelasi liceu, am fost de la gradinita pana in clasa a 8-a, si apoi am mers la licee diferite, iar la facultate ne-am reintalnit, si acum stam si in aceeasi camera.
Stai calm si ii rogi frumos sa faca cat mai putina galagie sau putina liniste ca vrei sa inveti pentru test sau sa dormi putin! Ei trebuie sa respecte regulamentul caminului unde locuiti!
Stii hobby-ul meu preferat... Doar ca in loc de ursuleti de plus foloseste creaturile alea din camera ta
Du-te si te plimba prin oras, sau alaturate lor, mai delecteaza-te si tu cu bautura.
Faceam altceva, citeam o manga, dar nu pot sa ma concentrez prea tare.
Offf mi-e mila de tine. Relazeaza-te.
Incerc, acum au mai plecat doi dinte ei, dar a venit altul, dar acum nu mai sunt asa de enervanti, dar tot nu imi place.
Spune-le ca te deranjeaza. Roaga-i frumos sa faca asta in alta parte sau sa inceteze.
nyoentox2002 întreabă: