anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un coleg de camera a chemat doi prieteni si au inceput sa bea si sa faca galagie prin camera, iar eu incerc sa ii ignor, cum as putea sa fac sa nu ma enervez?

44 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Du-te sa bei cu ei,, fii prietenos si uita de probleme.
da' bea cu masura, ca sa eviti dusul cu targa pana pe pat.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Drimmero):

Eu nu beau, pentru simplul fapt ca nu imi place sa beau, si nu vreau sa socializez, ca citeam manga acum.

| OldSoul a răspuns:

Iti pui castile si dai drumul la muzica, sau te alaturi lor! big grin

| Mayhem666 a răspuns (pentru OldSoul):

Deja fac partea cu muzica, si citeam si o manga, dar de alaturat lor nu o sa o fac.

| Florentina9210 a răspuns:

Nu asculta la altii. Nu trebuie sa ii copiezi pe ei. Iesi putin afara la aer si nu te baga cu ei la baut ca nu iti face bine.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Florentina9210):

Nu aveam de gand sa ii copiez, oricum mie nu imi place sa beau, si nu beau de fel, eu incerc sa ii ignor si ascult muzica prin casti si citesc o manga, dar nu prea pot sa ma concentrez.

| Florentina9210 a răspuns (pentru Mayhem666):

Tu nu te lua dupa ala ce spune. Trebuie sa inveti, sa ai mintea limpede.

Acum problema e ca in afara de mine acum sunt inca 6 persoane in camera, si chiar incep sa ma simt inconfortabil.

De aceea zic eu ca sunt naspa caminele. Mai bine ti-ai fi luat o gazda si erai mai linistit.

Asa ma gandeam si eu inca din primul an, dar nu au fost parintii de acord.

De ce?

| Clorox a răspuns (pentru Mayhem666):

Vrei sa vorbesti cu mine ca sa-ti treaca nervii? happy

Spuneau ca e mult prea scump, si de aia nu au fost de acord. Singura parte buna la camin e ca fac doar 5 minute pana la facultate, daca as fi stat in gazda undeva mai departe, ar fi trebuit sa ma trezesc foarte devreme ca sa ajung la cursuri, si uneori mai avem cate o pauza de 2 ore intre cursuri, asa ca atunci ma duc la camin, daca as fi stat mai departe, nu as fi ajuns bine acolo, si ar fi trebuit sa ma intorc pentru curs, sau sa astept 2 ore pana incepe celalalt curs.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Clorox):

Da, stii ca eu mereu vreau sa vorbesc cu tine, numai sa vrei si tu sa vorbesti cu mine happy

Mda, complicat. Insa erai mai liber. Nu trebuie sa suporti pe altii. Ai si din aia care sunt certati cu apa si sapunul? laughing
Asa aveam eu, cand am fost prin 2008 la Busten la o cabana cu niste colegi, era una care daca venea langa tine, ii simteai ''parfumul'' prin toata camera.

Din fericire, nu am din aia, astia sunt curati, unul dintre ei il cunosc de cand eram la gradinita, si acum suntem amandoi la facultate, asa ca nu e o problema, partea naspa este ca el e cu bautura iar eu nu, si face urat atunci cand se imbata.

E naspa daca le are cu bautura de la varsta asta. Si mai face si urat.

Nu le are cu bautura de la varsta asta, le are mai de mult timp, cred ca din liceu, dar nu stiu sigur, ca nu am fost cu el la acelasi liceu, am fost de la gradinita pana in clasa a 8-a, si apoi am mers la licee diferite, iar la facultate ne-am reintalnit, si acum stam si in aceeasi camera.

| Clorox a răspuns (pentru Mayhem666):

Normal happy

| untu a răspuns:

Stai calm si ii rogi frumos sa faca cat mai putina galagie sau putina liniste ca vrei sa inveti pentru test sau sa dormi putin! Ei trebuie sa respecte regulamentul caminului unde locuiti!

| Mayhem666 a răspuns (pentru untu):

Nu prea exista reguli contra galagiei, desi as vrea sa existe.

| Clorox a răspuns:

Stii hobby-ul meu preferat... Doar ca in loc de ursuleti de plus foloseste creaturile alea din camera tawinking

| Mayhem666 a răspuns (pentru Clorox):

As fi in stare sa fac asta, dar sunt ocupat sa citesc o manga, si incerc sa imi dau seama cum se face laughing

| syd2 a răspuns:

Du-te si te plimba prin oras, sau alaturate lorwinking, mai delecteaza-te si tu cu bautura.

Răspuns utilizator avertizat
| Divy a răspuns:

Calm tigrule, caută o cameră să fi singur dacă preferi intimitatea

| Mayhem666 a răspuns (pentru Divy):

Sunt la camin si este doar o camera in care stau 4 persoane. As putea sa ma duc in baie laughing Glumesc!

| Divy a răspuns (pentru Mayhem666):

Îi trimiți pe în baie și tu rămâi cu camera laughing

As fi vrut eu, dar e prea mica baia, nu incap toti acolo laughing

| Divy a răspuns (pentru Mayhem666):

Vezi poate îi primesc vecinii laughing

Sigur nu ii vor vecinii!

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Gandeste-te la alte chestii, fa altceva. nu stiuwinking

| Mayhem666 a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Faceam altceva, citeam o manga, dar nu pot sa ma concentrez prea tare.

| DenisaNicoletaG a răspuns (pentru Mayhem666):

Offf mi-e mila de tine. Relazeaza-te.

| Mayhem666 a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Incerc, acum au mai plecat doi dinte ei, dar a venit altul, dar acum nu mai sunt asa de enervanti, dar tot nu imi place.

| August99 a răspuns:

Spune-le ca te deranjeaza. Roaga-i frumos sa faca asta in alta parte sau sa inceteze.

| Mayhem666 a răspuns (pentru August99):

Nu pot sa fac asta, ca nu o sa inceteze, iar daca le spun asta, risc sa nu ma lase sa ma culc mai tarziu, iar maine trebuie sa ma trezesc de la 7, asa ca prefer sa ii las in pace, poate pana la 11:30 cand o sa ma culc, o sa inceteze si ei.

| August99 a răspuns (pentru Mayhem666):

Atunci mai pierde vremea pe aici si cu castile in urechi. Inceteaza ei imediat

| Mayhem666 a răspuns (pentru August99):

Sper sa ai dreptate happy

| Juviia a răspuns:

Du-te la ei, puțină băutură nu strică..vai,am uitat! Tu nu consumi alcool.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Juviia):

Ai raspuns cam tarziu acum e deja a doua zi, asta s-a intamplat aseara!

| Juviia a răspuns (pentru Mayhem666):

Bine,nu contează, o faci data viitoare.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Juviia):

Dar stii ca nu consum alcool, de ce te-ai mai deranjat sa spui asta?