| Ely3434 a întrebat:

:* Verisorul meu s-a nascut chiar cand Michael Jackson a murit, cand tot internetul a luat foc. Azi din curiozitate l-am pus sa cante ceva de la gradinita si spre mirarea mea chiar se auzea bine. Doar mi se parea ( are 5 ani, deci poate sa fie doar vocea de copil, mai subtire)? Si canta mai mult in sila pentru ca vroia sa ma joc cu el laughing) Voi ce parere aveti? Asa este la toti copii cand sunt mici?

6 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Se va schimb in timp. Vocea e de copil. Daca vrei sa-l ajuti, du-l la ore de canto. Bafta!

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Faptul ca verisorul tau s-a nascut in momentul in care MJ a murit, asta nu are nicio relevanta, in clipa aia au murit inca 27.484.977 de oameni, la fel cum altii 300.000 s-au nascut.
Majoritatea copiilor au voce draguta, sau poate are ureche muzicala.Mai asculta-l, daca chiar are voce poti sa vorbesti cu parintii sa-l inscrie la un curs de canto.Atunci profesorul isi va da seama daca e talentat, sau nu.

| Happyjump a răspuns:

Pana la 20 de ani isi va schimba vocea, crede-ma nu e un star

| Me01 a răspuns:

A cântat doar sa te joci cu el tu ai spus-o ca a cântat mai mult din sila.
Nu se știe poate o sa fie ceva dar asta vei vedea cand creste mai mare.

| xCriis a răspuns:

Pe ce planeta esti. Vrei sa aiba vocea lu' 50 Cent, Eminem - la 5 ani?laughing O sa i se schimbe. Keep calm. 1% sanse sa fie ca Michael.

| dansatoarea a răspuns:

Http://ams1.ib.adnxs.com/click? exSuR-F6hD97FK5H4XqEP0w3iUFg5bA_3JnM0O8foT_cmczQ7x-hP-ao8pELaO4S7masHG6R-D9nv_BTAAAAAP0nAAC1AAAAnwMAAAIAAAAFI_EA0WMAAAAAAQBVU0QAVVNEANgCWgC8z1MAxMABAgUAAQMAAIQAzCuS0gAAAAA./cand=%21BgYrOAizvJUCEIXGxAcY0ccBIAA./referrer=http%3A%2F%2F...252F22i...